Når døden banker på døren - Was: Dåb - "Was": Oprør fra vuggen

0 views
Skip to first unread message

Jesus-loves-you

unread,
Mar 24, 2009, 3:21:24 PM3/24/09
to
"Lyrik" skrev
<news:gqb0l3$1t3n$1...@newsbin.cybercity.dk>

[ ... file 8625 ... ]

> ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
> Synes du skal vide at Bo "Programmer" døde i lørdags. han blev 47 år.
>
> MvH
> Jens Erik
>

Hmm ...

Memory-interrupt RETURN from ...

Newsgroups:
News:dk.livssyn.kristendom
News:dk.videnskab.psykologi
Sent: Tuesday, February 24, 2009, CET 20:05, GMT 19:05
Subject: Narcissistisk personlighedsforstyrrelse (et *konkret* eksempel) -
Was: Står dette i Biplen ?
8474 <news:go1gdk$26vu$1...@newsbin.cybercity.dk>
<http://groups.google.com/group/dk.livssyn.kristendom/msg/aa647809a0c456ca>
>
> "Lyrik" skrev
[ ... ]
> Det *trættende* ved den slags psykiatriske tilfælde er, at de ikke
> forstår, at et 'nej' er et 'nej' (at man frabeder sig kontakt med dem).


Memory on from ...

Sent: Saturday, September 06, 2008, CET 10:38, GMT 08:38
Subject: Re: De 10 bud (på dansk) - alternativ version
7961 <news:g9tfig$31ao$1...@newsbin.cybercity.dk>
<http://groups.google.com/group/dk.livssyn.kristendom/msg/c5d3c88e214e965c>
>
> Abkasien er ikke Sydossetien, og alle disse ting skal dommerne tage
> stilling til ved ICJ og ikke på slagmarken. Det er heri, at Rusland har
> forbrudt sig og fuldstændig ødelagt tilliden os og dem imellem.
>
> Hvis du vil spytslikke for dem og dermed styrke det russiske
> skindemokrati; dét bliver *din* personlige sag, men så er døren lukket
> her!
>
> This is NOT business as usual !!!
[ ... ]
> > > - "Dødsstraf."
[ ... ]
> Jeg har kvajet mig gevaldigt siden starten af vores venskab fra 1990,
> fordi jeg pga. et-eller-andet har set igennem fingre med denne
> RÆDSELSFULDE *anti-semitisme* du med årene desværre åbenlyst har lagt for
> dagen.
>
> Men NU er det altså slut !
>
> Jeg kan af *samvittighedsmæssige* grunde ikke længere udholde det bræk!!!
[ ... ]
> > Memory-interrupt from www.ucb.dk
> >
> > (NB! Teksten indtastet *før* juni måned 2008)
> >
> > === citat start ===
> >
> > Mandag 25. august (2008, red.)
> >
> > ... Det indebærer afbrydelsen af skadelige relationer, ...
[ ... ]
> Du må *først* omvende dig (fra din synd), førend en såkaldt normal
> relation kan genoptages!

+

From: "Lyrik" <ly...@heaven.dk>
Newsgroups:
News:dk.politik
Sent: Thursday, September 25, 2008, CET 13:16, GMT 11:16
Subject: Se verden bag menneskets kulisser
<news:gbfrv9$2tuu$1...@newsbin.cybercity.dk>
>
> Jeg kan sagtens se Rusland som bøjer knæ for ortodoks kristendom få
> magten.


Nå! Han blev måske også myrdet af dine forbandede venner?


Hmm ... (memory on from) ...

7983 <news:gaaitk$1olf$1...@newsbin.cybercity.dk> dk-dead
http://groups.google.com/group/dk.livssyn.kristendom/msg/374a48de9bbd9f3c

7984 <news:gaamq4$1q48$1...@newsbin.cybercity.dk> dk-dead
http://groups.google.com/group/no.kultur.folklore.ufo/msg/2855efe473e2aefe

Sent: Thursday, September 18, 2008, CET 10:17, GMT 08:17
Subject: Re: Russisk topgeneral blandt de dræbte -
Was: Russisk passagerfly styret ned ved Perm i Ural-bjergene
8015 <news:gat2r9$1rc4$1...@newsbin.cybercity.dk>
<http://groups.google.com/group/dk.politik/msg/74bb01bcdab19816>


Input:
8199 <news:gh8q4l$2ete$1...@newsbin.cybercity.dk> Et *psykiatrisk* tilfælde
<http://groups.google.com/group/no.kultur.folklore.ufo/msg/8cccb480131542f9>
Output (?):
Sent: Friday, December 05, 2008, CET 12:07, GMT 11:07
Subject: Russian Orthodox Church head dies
8200 <news:ghb253$8lb$1...@newsbin.cybercity.dk>
<http://groups.google.com/group/dk.livssyn.kristendom/msg/8907c86cf9386ed9>
8201 <news:ghb2s9$926$1...@newsbin.cybercity.dk>
<http://groups.google.com/group/dk.livssyn.kristendom/msg/7063bf15723b7f46>


Når døden banker på døren!


Info <http://groups.google.com/group/dk.test/msg/0c2acbb0aa88edf8>
>
> Latest contact (perhaps) ...
> 2009-03-02, CET 14:44, GMT 13:44, above Pacific Ocean, see ...
> 8519 <news:49ad64ba$0$90274$1472...@news.sunsite.dk>
> <http://groups.google.com/group/dk.politik/msg/8f5c1764ad4edba3>
> <http://groups.google.com/group/dk.politik/msg/4aca5d6fa82d7ae6>
> <http://groups.google.com/group/dk.politik/msg/43cda8a6ac48e4a0>


And then I heard a voice said (perhaps ET):
(2009-03-24, Tuesday, day no 83, CET 20:16, GMT 19:16)
- "Next."

Next *what*, Sir ?

Hmm ... (memory on from) ...

8532 <news:49ae94e7$0$90269$1472...@news.sunsite.dk>
<http://groups.google.com/group/dk.politik/msg/02f3f7af09ab4adc>
>
> Was: ... ( "Rykkerbrev" no 2, asteroid near impact) ...


Apropos "Vuggedøden".


Med venlig hilsen,
Mogens Kall, The servant of Michael, the *fool* of Christ.
--
Coming up news: Iran hit by a meteor. Iran is no more (Jer.49,34- Jos.10,11)
Last OUTPUT: 8630 <news:49c9173b$0$90263$1472...@news.sunsite.dk>
Info <http://groups.google.com/group/dk.test/msg/0c2acbb0aa88edf8>
( http://groups.google.dk/group/no.kultur.folklore.ufo/ ). File-number: 8631


Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages