Bashir har vovet sig til udlandet

1 view
Skip to first unread message

Jesus-loves-you

unread,
Mar 23, 2009, 9:45:46 AM3/23/09
to
"Jesus-loves-you" skrev ...

Sent: Wednesday, March 04, 2009, CET 15:49, GMT 14:49
Subject: Sudans præsident kræves anholdt af ICC
8532 <news:49ae94e7$0$90269$1472...@news.sunsite.dk>
<http://groups.google.com/group/dk.politik/msg/02f3f7af09ab4adc>
>
> Was: ... ( "Rykkerbrev" no 2, asteroid near impact) ...
[ ... ]
> > Noget tyder altså på (helt ærlig), at vi har fået escort,
> > gentlemen ... :-)
[ ... ]
> TV2 TTV s144 Ons 04 Mar (2009, CET) 15.28.29
>
> Sudans præsident kræves anholdt


News:

=== citat start ===

TV2 TTV s134 Man 23 Mar (2009, CET) 14.31.58

Bashir har vovet sig til udlandet

Sudans præsident, Omar Hassan
al-Bashir, ankom i dag til Eritrea på
sit første besøg i udlandet, siden han
blev efterlyst af Den Internationale
Straffedomstol for krigsforbrydelser i
Darfur.

"Ja, han er her, men hvorfor skulle vi
tage os af sagen omkring Den Interna-
tionale Straffedomstol?" siger Eritreas
informationsminister, Ali Abdu.

Han oplyser, at Bashir skal mødes med præsident Iraias og drøfte bilaterale
anliggender.

23. mar 11:45

=== citat slut ====


And then I heard a voice said (perhaps ET):
(2009-03-23, Monday, day no 82, CET 14:30:07, delay 0, GMT 13:30:07)
- "Skal vi."

Ja, selvfølgelig! Jeg *beordrer* Jer, dersom jeg har bemyndigelse hertil in
der name des der Father!


Med venlig hilsen,
Mogens Kall, The servant of Michael, the *fool* of Christ.
--
Coming up news: Iran hit by a meteor. Iran is no more (Jer.49,34- Jos.10,11)
Last OUTPUT: 8622 <news:49c78bd6$0$90266$1472...@news.sunsite.dk>
Info <http://groups.google.com/group/dk.test/msg/0c2acbb0aa88edf8>
( http://groups.google.dk/group/no.kultur.folklore.ufo/ ). File-number: 8623


Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages