Ukazivanje Gargojlovo: knjige i bukleti anarhije/ blok 45 u BEOPOLISU

56 views
Skip to first unread message

AG

unread,
Jul 5, 2023, 6:08:26 PM7/5/23
to blo...@googlegroups.com

U ovom žurnalu:

 

1. Letnji potlač anarhije/ blok 45 u BEOPOLISU, 10–12. VII 2023.

2. Prva najava

3. Odjavna špica

 

 

Nešto što sam najavio kao mogućnost ili pusti sanak. Ispostavilo se da je sanak, ali koji je počeo da se obistinjuje.

 

Uglavnom: u ponedeljak, utorak i sredu, 10–11–12. VII, od oko 15.00 do fajronta u 21.00, imaćemo štand u BEOPOLISU. Dođite, uzimajte ono što vas zanima, ne oklevajte.

 

Štand bi trebalo da bude postavljen odmah pored ulaza u Beopolis. Neke detalje još ne znam, ali tako smo pričali i procenili da jedino tu ima mesta za nešto veći sto. Beopolis deluje prostrano, i zaista je prostran, ali znate da se nalazi u holu Doma omladine; ona najšira staza u knjižari, koja vodi do galerije, mora ostati prohodna. Ostalo je puno ko oko. Ali ima mesta odmah ispred. Trebalo bi da bude dobro.

 

Mislim da Beopolis još nije objavio najavu na svojim kanalima, koju sam danas sastavio za njih (5. VII). Ali to će osvanuti svaki čas. Evo kako to izgleda, u verziji dužoj za koju rečenicu:

 


beopolis-ukazivanje-gargojlovo-2023-web-2.jpg

 

UKAZIVANJE GARGOJLOVO: ANARHIJA/ BLOK 45 U BEOPOLISU, 10–11–12. VII 2023.

 

Knjige i bukleti anarhije/ blok 45, u BEOPOLIS, od popodneva do fajronta, tri dana za redom: ponedeljak–utorak-sreda, 10–11–12. VII 2023.

 

Tačan termin prvog dnevnog ukazivanja još nije precizno utvrđen, ali najsigurnije vam je da dođete bilo kog dana od 15.00 do 21.00.

 

(Dodajem: možda neki dan dođem i ranije, ali ovako je najsigurnije.)

 

Kao što znate, imamo mnogo naslova, ali u mikro-tiražima. Kad se negde izloži, to ode za čas. Prema tome, ne oklevajte, ako vas nešto zanima.

 

BEOPOLIS je bio naša prva podrška, još od 2002. Prvi i zadugo jedini knjiški ljudi koji su podržali to što radimo i kako radimo. Sada smo opet tamo. Svega par dana vezano, ali tako je inače jedino moguće. Možda se to razvije u malo učestaliju praksu.

 

Ovde se možete podsetiti i sabrati pred dolazak na ovo naše letnje Ukazivanje: 


https://anarhija-blok45.netstand-2022-web.jpg


Skoro sve što vidite kao fajl, postoji i kao štampano izdanje, bilo kao knjiga ili buklet. Cena nema, niti će ih biti. Sve je na izvolte i na neobavezni prilog. Nema moćnih sponzora ili ličnih rezervi, tu su samo oni kojima je stalo da se sve to nastavi.

 

Veliko hvala drugarima iz BEOPOLISA! Vidimo se tamo!

 

Za anarhiju/ blok 45, Aleksa i Gargojlo, jul 2023.


(Kraj najave za Beopolis.)

 


To je dakle prva najava, sledi podsećanje!


Toliko u ovom javljanju, hvala na pažnji, živeli, ćao


a.


š a l j i   š t o   d a l j e

 

NEPREKIDNI POTLAČ ANARHIJE/ BLOK 45

 

DISTRIBUCIJA, PODRŠKA, DALJA RAZRADA

 

anarhija/  blok 45: knjige, bukleti, žurnali

 

Anarhistička biblioteka (zajednička arhiva)

 

Ako ste našu poruku dobili preko nekog drugog, a želite da se prijavite na listu, samo pošaljite e–mail na aleksa.golijanin(at)gmail.com ili se, još bolje, sami prijavite ("pozivnice" često završavaju kao spam) na http://groups.google.com/group/blok45

 

Ako ne želite da primate naše poruke pošaljite e–mail sa tekstom "ne želim" u telu poruke i zaboravite da se sve ovo uopšte dogodilo.

 

Ako ste poruku dobili preko nekog drugog, a ne želite da ih primate, javite se tom drugom; te liste i adresari nisu naš domen.

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages