Békét Európának Mozgalom Petíció - VDTA

1 view
Skip to first unread message

Henrik dr. Németh

unread,
Nov 9, 2022, 12:44:12 AM11/9/22
to hirl...@mogy.hu
Mivel a média elhallgatja, de szép számmal már aláírták, ezért tájékoztatásul...


Békét Európának Mozgalom

Peace for Europe Movement

Frieden für Europa


A Békét Európának Mozgalom egyetértésben Európa polgáraival, együttműködő civil szervezeteivel, valamint a normalitás és a józanság megőrzése érdekében, felszólítja Európa idegen befolyás alatt álló döntéshozóit, intézményeit, politikai tömörüléseit, hogy fejezzék be a külső hatalmi érdekek kiszolgálását.

Az elmúlt néhány évben lezajlott negatív események (pandémia, recesszió, energiaválság, illegális migráció, fegyveres konfliktus) egyértelműen bebizonyítják, hogy léteznek erőterek, amelyek Európa romba döntésében érdekeltek. Fáradságot, pénzt, sőt emberéletet sem kímélve törnek céljaik megvalósítására. Végrehajtóik megtalálhatóak a multinacionális vállalatok menedzsmentjében, a vezető médiumok szerkesztőségeiben, az európai intézményrendszer és politikai pártok vezetésében és az általuk létrehozott és működtetett álcivil szervezetekben. Tevékenységük eredménye az európai polgárok normális életének teljes felforgatása, gyermekeink megrontása, a napi megélhetés, az alapvető emberi igények biztosításának hiánya, és akár egy nukleáris konfliktus kirobbanása.


Azért írja alá ezt a petíciót, hogy nagyobb nyomást gyakoroljon a probléma megoldására.

Fentiek értelmében Mozgalmunk követeli Európa békés szellemiségének helyreállítását, az illegális migráció felszámolását, az orosz-ukrán konfliktus továbbélezésének megállítását, a béketárgyalások megkezdésének elősegítését, Európa energiaellátásának helyreállítását, a gender-ideológia – a többség érdekeit sértő – túlhangsúlyozásának befejezését!Védett Társadalom Alapítvány,
Magyarország, 2016 Leányfalu, Panoráma u. 49/B.
©2022 Védett Társadalom Alapítvány. Minden jog fenntartva.

Belföldi utalás esetén forintban:
12001008 – 01756468 – 00100006

Kapcsolat

FacebookTwitterInstagramVkontakteTelegramYouTubeBitChute


--
dr. Németh Henrik
e-mail:henrik...@gmail.com
tel.:30/1572055
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages