Segfault in latest libaom release when running through FFMPEG

13 views
Skip to first unread message

Patrick Martin

unread,
Aug 9, 2021, 3:13:53 PMAug 9
to AV1 Discussion

I've included both a .bat and a .sh that trigger the bug. It crashes on both linux and windows, I have not tried OSX.
Heres is a link to an example that triggers the segfault.

Yunqing Wang

unread,
Aug 9, 2021, 5:08:52 PMAug 9
to av1-d...@aomedia.org
Thanks for reporting the bug. Could you please file an issue here:

Yunqing


On Mon, Aug 9, 2021 at 12:13 PM Patrick Martin <patrick....@gmail.com> wrote:

I've included both a .bat and a .sh that trigger the bug. It crashes on both linux and windows, I have not tried OSX.
Heres is a link to an example that triggers the segfault.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "AV1 Discussion" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to av1-discuss...@aomedia.org.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/a/aomedia.org/d/msgid/av1-discuss/5d5b925c-ca4e-4480-9ab7-aa0762731393n%40aomedia.org.

Patrick Martin

unread,
Aug 10, 2021, 2:21:23 PMAug 10
to av1-d...@aomedia.org
I did, also included what GDB outputs when it segfaults as well as a stacktrace.

You received this message because you are subscribed to a topic in the Google Groups "AV1 Discussion" group.
To unsubscribe from this topic, visit https://groups.google.com/a/aomedia.org/d/topic/av1-discuss/aWfLNy6RdCg/unsubscribe.
To unsubscribe from this group and all its topics, send an email to av1-discuss...@aomedia.org.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/a/aomedia.org/d/msgid/av1-discuss/CAGY4kXc_q2Z5eb1Dh6qhNDb%3DsXzDEFd45-Yhpwz1igUDXru20g%40mail.gmail.com.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages