Η ΥπερΔιαύγεια κάνει backup τις αποφάσεις που αναρτώνται στην Δι@ύγεια.

74 views
Skip to first unread message

Vangelis Banos

unread,
Jan 4, 2013, 1:47:17 AM1/4/13
to yperdi...@googlegroups.com
Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της Δι@ύγειας είναι ότι πολύ συχνά το site δεν είναι διαθέσιμο. Παραδείγματα υπάρχουν πολλά: http://www.inews.gr/63/epese-i-diavgeia.htm , http://news247.gr/eidiseis/sthles/paratypos/epese_h_diaugeia.2012444.html).

Τα προβλήματα αυτά όντως είναι αρκετά συχνά και εξηγούνται αν λάβουμε υπόψη τον μεγάλο αριθμό χρηστών, των μεγάλο όγκο των δεδομένων και την πολυπλοκότητα του συστήματος, καθώς επίσης και την δεδομένη αποδοτικότητα των ελληνικών δημοσίων υπηρεσιών που διαχειρίζονται την Δι@ύγεια :)

Τα προβλήματα αυτά επηρεάζουν πολλούς δημοσίους υπαλλήλους (και όχι μόνο) που χρησιμοποιούν την Δι@ύγεια καθώς δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στα έγγραφα για να κάνουν την δουλειά τους.

Η ΥπερΔι@ύγεια έρχεται να δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα κάνοντας backup των αποφάσεων της Δι@ύγειας.

Από σήμερα, η ΥπερΔι@ύγεια αποθηκεύει αντίγραφα των πιο πρόσφατων αποφάσεων της Δι@ύγειας και δίνει την δυνατότητα σε όλους να έχουν πρόσβαση όταν η Δι@ύγεια δεν λειτουργεί. Έτσι, στα αποτελέσματα μιας αναζήτησης στην ΥπερΔι@ύγεια θα δείτε πως σε πολλές εγγραφές θα υπάρχει ένα link με τίτλο "Αποθηκευμένο PDF" που δίνει πρόσβαση στο αποθηκευμένο αρχείο.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages