masal teknesinde şifa yolculuğu

13 views
Skip to first unread message

Gunnur Basar

unread,
May 1, 2014, 5:15:09 AM5/1/14
to





Sevgili Dostlar
Çoktandır yapmayı düşlediğimiz teknede mavi yolculuk artı masallarla sifa çalışması biçimindeki programımız 21-28 Haziran tarihlerinde Marmaristen başlamak üzere kesinleşti. Sizlere ayrıntıları gönderiyorum. Sevgilerimle
Günnur Baş
>
> Masal teknesinde  bir Şifa Yolculuğu
İyileşmenin yolu kendimizi tanımaktan ve kendi bedenimizle ve çevremizle uyumu yeniden oluşturmaktan geçer. Hiçbir hastalık nedensiz gelmez, hastalığı anlamak demek kendimizi anlamak demektir. Modern batı psikolojisi, alternatif tedavi yöntemleri ve eski doğu bilgeliğinden gelen birçok yöntem bu amaca hizmet edebilir. Şifa Çalışması programı, doğayla uyumlu olduğunu düşündüğümüz bu yöntemleri kullanarak ve Datça yarimadasının güzel denizi ve doğasıyla iç içe bir zaman geçirerek, bedenimizde ve ruhumuzda evrenle uyumu tekrar oluşturmak amacıyla hazırlanmıştır. 

Bu yolculukta masallar dinleyip masallarımızı anlatacağız, binlerce yıllık bilgelikten yararlanacağız,masal dünyasında şifamızı arayacağız , ayrıca doğanın huzur ve kendine dönüş ile ilgili iyileştirici etkisini, dünyanın en güzel manzaralarından birinde yüzerek, balık tutarak yürüyüşler yaparak tekrar deneyimleyecegiz,  gönül açan yeni dostluklar, şifa verici yeni alışkanlıklar edineceğiz, hastalığı bedenimizden gelmemek üzere kovacağız. Programda Uzm. Dr. Günnur Başar ve homeopat Elif Alın Homeopatik görüşmeleri, Elif Alın yoga çalışmalarını, Günnur Başar Aile Dizimi ve Masallarla sanat terapisi çalışmalarını, yapacak. Ayrıca aramıza başka masalcılar da katılacak.

>
> Bu program klasik tedavi yöntemlerini terk etmemiz anlamına gelmez ancak hastalıklarımıza dair sorumluluk alarak kendimizi iyileştirme sürecini başlatabilir. Programımız kronik hastalığı olan ya da tümüyle sağlıklı olup kendini tanımak anlamında adım atmak isteyen herkese açıktır.
(Çalışma 15 kişi ile sınırlıdır. Katılımcılarla bire bir homeopatik görüşmeler yapılacak ve yapısal bir tedavi alacaklar.)
>
Çalışma Programı
21 Haziran Cumartesi Marmars yat limanında tekneye giriş ve tanışma 

Pazar-Cuma
Her sabah  7.00-7.30:
Yoga Çalışması (Elif Alın )
8.00-9.00 Kahvaltı
9.00-9.30 Güne başlangıç ve dünden kalanlar
10.00 - 13.00 ve 17.00-19.00
 Programın 1. Bölümü (1. ve 2.günleri-pazar p.tesi- kapsar): “Kendimizi Tanımak”
> 1.gün: Tanışma ve Homeopati görüşmeleri 
> 2.gün: “Masala Farklı bir bakış” Sanat Terapisi Grubu 
>
2. Bölüm (3.  ve 4.günleri kapsar): “Geçmişi Anlamak”

3.gün: "Kendi masalimizi canlandirmak!" Psikodrama+ Masallarla sanat terapisi
4.gün: Aile Dizimi yöntemi ile önceki kuşaklarla buluşmak ve geçmişin travmalarıyla barışmak

3.Bölüm (5.  ve 6.günleri kapsar): “Yaşadığımız Evreni Anlamlandırmak”
> 5.gün: "Masalların Bilgeliği"
> 6.gün: Geri bildirimler ve paylaşımlar
Her gün 13.00- 14.00 Öğlen yemeği
20.00-21.00 Akşam yemeği ve "Yıldızların altında Masal keyfi" planlanmaktadır.

Marmaris Yat limanına Dönüş 28 haziran


Not:  21 Haziran Cumartesi günü tekneye gelip yerleşmeye ve ilk görüşmelerin yapılmasına ayrılmıştır. Program 22 Haziran pazar sabahı başlayacaktır. Bütün çalışmalar saat 7.00’de sabah meditasyonu ile başlayıp 19.00’da akşam meditasyonu ile bitecektir. Gelenlerin yanlarında deniz kıyafeti, sandalet, rahat bir çalışma kıyafeti, trekking ayakkabısı, güneş kremi vs önerilir. Vejeteryan olanların önceden haber vermeleri rica olunur. Teknemiz 18 kişiliktir (çalişma ekibi ve mürettebat dahil) ve bu çalışma için özel olarak düzenlenmiş ve yiyecekler de özel olarak seçilmiştir, alkollü içecekler menuye dahil edilmemiştir. Bütün kamaralar iki kişilik, iki tek veya cift yataklıdır. İki kişi gelmek isteyenler ayrıca %5 indirimden yararlanabilirler. 

> Kayıtlar için Galata şifahanesine başvurabilirsiniz: 0212 252 8029 - 0535 082 4409
Çalışma ücreti: Transferler, teknede geceleme ve teknede yenen yemekler dahil 2.500 TL Yerimiz kısıtlı olduğu için ön kayıt ücreti alınmaktadır. 1000 TL tutarındaki ön ödemeyi 31 mayıs 2013 tarihine kadar aşağıdaki hesaba yapmanız gerekmektedir: Günnur Şerife Başar Yapı Kredi Bankası TR 7700 0670 1000 0000 6214 0307
>
> Yöntemlerle ilgili ayrıntılı bilgi için: ekteki dökümanlara bakabilir,  www.homeopatidernegi.org sitelerine başvurabilir ve Günnur Başar 0539 968 2385 ve Elif Alın'dan 0535 305 1338 ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.Görüşmek üzere!
>
>
>
>
>
>
>
>
>




aile dizimi.doc
ELİF ALIN özgeçmiş.doc
Denizde bir şifa yolculuğu.ppt
gunnur basar.doc
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages