Admin UI not working

22 views
Skip to first unread message

B dcunha

unread,
Oct 12, 2021, 6:23:23 AM10/12/21
to Diladele Web Safety
Dear All,
I have just installed diladele web safety as per the docs but try to access http://ipaddress/node I get the below error
-------------------------------------------------------------------------------------
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator  to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

the apache logs below

---------------------------------------------------

 [wsgi:error] [pid 1301:tid 140350769731328] [r

emote 192.168.107.10:52956] mod_wsgi (pid=1301): Failed to exec Python script fi

le '/opt/websafety-ui/var/console/console/wsgi.py'.

[Tue Oct 12 12:20:05.018833 2021] [wsgi:error] [pid 1301:tid 140350769731328] [r

emote 192.168.107.10:52956] mod_wsgi (pid=1301): Exception occurred processing W

SGI script '/opt/websafety-ui/var/console/console/wsgi.py'.

[Tue Oct 12 12:20:05.019021 2021] [wsgi:error] [pid 1301:tid 140350769731328] [r

emote 192.168.107.10:52956] Traceback (most recent call last):

-------------------------------------------------------------------

Appreciate if some can help and advice
i am a newbabe

regards

simon



rafael....@diladele.com

unread,
Oct 12, 2021, 6:25:24 AM10/12/21
to Diladele Web Safety
Hello,

Are you using the virtual appliance or built the server yourself?

Best regards,
Raf

B dcunha

unread,
Oct 12, 2021, 6:44:57 AM10/12/21
to Diladele Web Safety
Dear Raf,

I am so sorry .. not to mention  
the server I built myself 
centos 8 64 bit


thanks and regards

simon

B dcunha

unread,
Oct 13, 2021, 3:37:58 AM10/13/21
to Diladele Web Safety
Dear All,

Just I figured out that wsicapd service fails to start and it says cannot check licesnse file either expired or invalid
can it be the reason for the admin GUI cannot be accessed
apprecite your help

regards

simon
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages