Merhaba zahmetli kayıt masalarının dayanıklı üyeleri,
Bugün çok sakin geçtiği için belki çok farkına varamadınız ama inanılmaz bir iş başardınız, masaları kapatırken bile yardım etmeye isteğiniz ve gülen yüzleriniz buna en iyi kayıt!, emeğiniz takdire şayan. Çok güzel bir başlangıç yaptık, bunun özellikle kritik olan yarın ve salı günleri devam edeceğinden eminim. Yalnız dikkat etmemiz ve hatırlamamız gereken birkaç noktayı da vurgulamak isterim:
1) Yarın bugünkü gibi kayıt işlemlerini rahat rahat yapabilme lüksümüz olmayacağı için ID si olmayan kişileri öncelikle ID lerini bulmaları için yönlendirelim. Unutmayalım ki bizim tek görevimiz sisteme ID numarası girerek kişiyi bulmak, bilgilerini kontrol etmek, ödemeleri yapılmışsa zarflarını ve congress pack lerini verip uğurlamak, ödemeleri yapılmamışsa on-site payment masasına yönlendirmek. Herhangi bir ekstra durum bizim ilgi alanımızda değil.
2) Türkiyeli katılımcılar için basılan faturalar zarfların dışına zımbalanmış durumda bildiğiniz gibi. TC kimlik numaralarını beyaz fatura üzerine yazın, karbonlu kağıtlar olduğu için alttaki sarı kağıda geçiyor zaten, sarı kağıdı da TC kimliği yazdıktan sonra gün sonunda bana teslim etmek üzere koparıp saklayın.
3) Gökçe hocanın da duyurduğu gibi sunum salonlarında görev alabilecek arkadaşlara çok ihtiycımız var. Perşembe ve Cuma günü için bu görevi yapmak isteyecek arkadaşlarınız varsa lütfen onlara haber verin, Sıkışık bir durumdayız o konuda.
Çok dikkatli çalıştığınızın ve registration işleminin (tabi ki sistemi bu denli kullanışlı hale getiren arkadaşların emeği çok büyük) çok güzel işlediğinin ve katılımcıların bizim yanımızdan son derece mutlu mesut ayrıldıklarının farkındasınızdır umarım :)
Yarın sabah 8 e çeğrek kala güney kapıda buluşabilmek dileğiyle,
Sevgiyle,
Gizem.
P.S. Sistemi hiç bilmiyor olup bu işe gönüllü olan arkadaşlarının bizden teyit almalarına gerek yok, kaptırıp gelin siz de 8 e çeğrek kala. Yarın çok iş var.