mview link not working with MacVim

14 views
Skip to first unread message

creiderc

unread,
Jan 2, 2021, 8:05:39 PMJan 2
to vim_mac
8.2.2164 (169)  I see the link made in /Applications/MacVim.app/Contents/Bin, but calling it from the command line doesn't work.  As a stop gap I've put "alias mview 'mvim -R' " in my .cshrc file and that works.  But what is wrong that the link which is already in place doesn't work?  Thanks.

Yee Cheng Chin

unread,
Jan 5, 2021, 8:24:58 PMJan 5
to vim...@googlegroups.com
It seems to work for me. How is it not working for you? If you explicitly do "/Applications/MacVim.app/Contents/Bin/mview <some_file>" what happens exactly?

On Sat, Jan 2, 2021 at 5:05 PM creiderc <crei...@gmail.com> wrote:
8.2.2164 (169)  I see the link made in /Applications/MacVim.app/Contents/Bin, but calling it from the command line doesn't work.  As a stop gap I've put "alias mview 'mvim -R' " in my .cshrc file and that works.  But what is wrong that the link which is already in place doesn't work?  Thanks.

--
--
You received this message from the "vim_mac" maillist.
Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php

---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "vim_mac" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to vim_mac+u...@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/vim_mac/b0cc3060-32d0-4010-9d78-665f3cb78dccn%40googlegroups.com.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages