[VIDEA-HU] Mesterjátszma (2023) Online Teljes Film

92 views
Skip to first unread message

ander eses

unread,
Nov 4, 2023, 1:31:21 PM11/4/23
to [VIDEA~HU]!! Mesterjátszma Teljes Film magyarul
VideA-HU Mesterjátszma [2023] Teljes Film Magyarul HD, Mesterjátszma 2023 online teljes film magyarul,Mesterjátszma Teljes Film Online Indavideo,Mesterjátszma 2023 magyar elozetes,Mesterjátszma 2023 magyar premier,Mesterjátszma 2023 online magyar,Mesterjátszma 2023 online film, online filmnézés, és sorozat adatlapok, színész adatbázis magyarul regisztráció nélkül.

Teljes Film : ▶️ https://t.co/eWRdaNniv2

Teljes Film : ▶️ https://t.co/eWRdaNniv2

Stefan Zweig Sakknovellájának szabad adaptációjában Márta (Varga-Járó Sára) és István (Váradi Gergely) az utolsó menekültvonattal próbálja elhagyni az országot. A fiatal pár mellett az egyház ereklyéi is a határ felé tartanak, melynek útját B-ből (Hajduk Károly), a katolikus papból a hatalom emberei kínzással próbálják kiszedni. A szereplők történetei a vonaton egy mindent eldöntő sakkjátszma során keresztezik egymást, melyen már nemcsak a kincsek sorsa, de a szerelmesek élete is a tét.
Tóth Barnabás régóta várt adaptációja olyan váratlan fordulatokkal teli pszichothriller, amilyet a nézők magyar rendezőtől eddig még nem láthattak.
Bemutató dátuma: 2023. november 9.
Forgalmazó: JUNO11 Pictures

Mesterjátszma teljes film

Mesterjátszma teljes film ingyen

Mesterjátszma teljes film online

Mesterjátszma teljes film online ingyen
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages