[Videa-HU] K9: A fenevad Teljes Film (2023) Indavideo Magyarul 1080p

87 views
Skip to first unread message

ander eses

unread,
Nov 4, 2023, 11:03:26 AM11/4/23
to [VIDEA~HU]!! K9: A fenevad Teljes Film magyarul
VideA-HU K9: A fenevad [2023] Teljes Film Magyarul HD, K9: A fenevad 2023 online teljes film magyarul,K9: A fenevad Teljes Film Online Indavideo,K9: A fenevad 2023 magyar elozetes,K9: A fenevad 2023 magyar premier,K9: A fenevad 2023 online magyar,K9: A fenevad 2023 online film, online filmnézés, és sorozat adatlapok, színész adatbázis magyarul regisztráció nélkül.

Teljes Film : ▶️ https://t.co/gB8ZIUD72g

Teljes Film : ▶️ https://t.co/gB8ZIUD72g

Több filmben láttunk már olyat, hogy egy rendőr elveszti a társát/barátját, és magánúton nekiáll kinyomozni, mi történt. Nem egyszer ezekben a történetekben kutyát kapnak társnak. No, ez az alapja a K9-nek is. Annyi a különbség, hogy Jake agyonlőtt társa rendőrkutya volt, és nem egy emberért akar bosszút állni.

El is játszanak azzal, hogy Jake mennyire ép ember. Háborús veterán, nagyon magának való, és kb. úgy néz ki a történet elején, hogy nincs is mással kapcsolata, csak a kutyájával. Ám ahhoz, hogy dolgozhasson, át kell mennie a pszichológiai kiértékelésen. (Amikor a kutyája haldoklott, és a mentős nem volt hajlandó az emberek előtt000k9.jpg megnézni, Jake nekiesett, a média felkapta. Balszerencséjére a mentős latin-amerikai származású volt, és egyből arról írtak, hogy rasszista rendőr balhézott. Az senkit nem érdekelt, hogy mi volt a teljes történet.) A pszichológust is aggasztja, hogy mennyire nincsenek kapcsolatai, így Jake viszonyt kezd a szomszédjával és előadja, hogy mennyire jól van. Lehet is gondolkozni majd, hogy mennyire igazi, amit megjátszik. Mia is a fejéhez vágja majd egy ponton, amikor egy ’segítőkész’ rendőr elmeséli neki, hogy miért szocializálódik Jake. A film különben a rá jellemző módon oldja meg a konfliktust: sehogy. A végén majd látjuk, hogy minden rendeződött, és Jake már családapa Mia oldalán, de hogy miképpen jutottak oda? Passz. A filmbe nem került bele még egy bocsánatkérés sem. Mia kiakadása, szakítás – aztán egy évvel később család.

K9: A fenevad teljes film

K9: A fenevad teljes film ingyen

K9: A fenevad teljes film online

K9: A fenevad teljes film online ingyen
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages