Final Sona9 2017

1 view
Skip to first unread message

Vicent Company i Sancho

unread,
Nov 13, 2017, 6:19:27 PM11/13/17
to vall...@googlegroups.com
 


Nota de premsa

FINAL SONA9 2017


JU (r’n’b, Gurb), SALVATGE COR (pop-punk, Palma) i SENYOR OCA
(hip-hop, Barcelona) finalistes de la 17a edició del concurs Sona9

La final se celebrarà aquest dimecres 15 de novembre a la sala Luz de Gas de
Barcelona, amb l’actuació de LAKASTE (premi Sona9 2016)

El programa Sona9 d'iCat transmetrà la final
i donarà a conèixer en directe el guanyador del Sona9 2017

El Sona9 està organitzat per Grup Enderrock, Catalunya Ràdio i TV3 amb
el suport de la Generalitat de Catalunya i el patrocini d’Estrella Damm


La cantant osonenca Ju (r’n’b), el grup mallorquí Salvatge Cor (pop-punk) i els barcelonins Senyor Oca (hip-hop) són els tres grups classsificats per a la final de la dissetena edició del concurs de maquetes Sona9. El darrer concert del certamen se celebrarà aquest dimecres 15 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona, a partir de les 20 hores.

Un total de 120 noves propostes musicals en català s’han presentat a aquesta edició del concurs procedents d’arreu dels Països Catalans, que ha comptat com a novetat amb el suport del Govern Balear (Illenc) i de la Generalitat Valenciana (Institut Valencià de Cultura). Una tria de 18 seleccionats van haver de superar les proves eliminatòries fins arribar als 3 finalistes de la darrera fase, d’entre els quals s’elegirà el premi Sona9, el premi Joventut, el premi Èxit i el premi per Votació Popular que s'atorgarà al grup finalista que hagi obtingut més vots del públic assistent.

Els guanyadors del Sona9 2017 es faran públics al final de la gala després de la deliberació del jurat, que es reunirá a la mateixa sala. La final tindrà com a fi de festa l'actuació dels guanyadors del Premi Sona9 de la passada edició, el grup de pop-rock empordanès Lakaste, que presentaran les cançons del seu primer disc Desastres naturals (DiscMedi, 2017).

El jurat del Sona 9 està format per representants d’iCat, Televisió de Catalunya, la revista musical Enderrock, el programa Sona 9 d’Icat, la Societat General d’Autors i Editors (SGAE), l'Agència Catalana de Notícies (ACN), el productor del Sona9 i músic Jordi Bastida i el responsable de Bucbonera Studios, Tomàs Robisco, a més de representants de la Direcció General de Joventut i de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), i els directors dels festivals Acústica de Figueres, BAM de Barcelona, Mercat de Música Viva de Vic, DO Tarragona, CurtCircuit i les Cases de Música Popular.

ENTRADA LLIURE PER INVITACIÓ. Cal solicitar-la a través d'aquest formulari
FINAL SONA9 2017
amb les actuacions de Ju, Salvatge Cor i Senyor Oca + fi de festa amb Lakaste

Dia: Dimecres 15 de novembre del 2017
Lloc: Sala Luz de Gas, c/ Muntaner, 246. Barcelona
Obertura de portes: 19.30 h | Inici concerts: 20 h
Entrada lliure (prohibida l’entrada als menors de 16 anys)

Organitza:
Grup Enderrock, Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya

Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya – ICEC, Govern de les Illes Balears – Illenc i Generalitat Valenciana – Institut Valencià de Cultura i Fundació SGAE

Amb el patrocini de
:
Estrella Damm

Amb la col·laboració de
:
Mercat de Música Viva de Vic, Acústica de Figueres, BAM de Barcelona i Ajuntament de Tarragona, Associació de Músics de Tarragona (AMT), Valencian Músic Association (VAM), Ajuntament de Palma i Consell Insular de Mallorca,

Amb la participació de
:
Bucbonera Studios, Cases de la Música i Agència Catalana de Notícies

Per a més informació:
ENDERROCK <so...@enderrock.cat>
Tel. 93 237 08 05 (Ferran Amado)

D'acord amb la LSSICE, podeu donar-vos de baixa d'aquest butlletí fent clic aqui o enviant un correu electrònic a w...@enderrock.cat amb l'assumpte baixa.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages