La Valldigna reivindica la cultura del foc en la seua diada + FOTO: MUIXARANGA D'AHIR AL MONESTIR Quinze de Març-Castellers de La Safor

0 views
Skip to first unread message

Vicent Company i Sancho

unread,
Mar 14, 2009, 11:38:20 AM3/14/09
to vall...@googlegroups.com

La Colla de Dimonis valldignenca "Fem Fredat" i els CORRELLOPS de Villalonga invairan de foc i música La Font Gran.


La XIV MARXA DE TORXES, combregarà al Portal Nou del Monestir de La Valldigna les columnes de gent vingudes des de Barx, Benifairó, Tavernes i el mateix Simat.

Fons consultades per LLIBERTAT.CAT, auguren un espectacular correfocs i el recolzament de la societat civil a la Cultura del Foc en el parlament que clou la marxa d'associacions cíviques valldignenca del capvespre.

 

Ahir al capvespre i previ a l'entrega dels Premis Valldigna, la Coral Quinze de març i els Castellers de La Safor oferien una solemnísima MUIXARANGA sota la cúpula del cenóbi en un espectacle únic que vesava patriotisme. Des del projecte en xarxa VALLDIGNA SOM I SEREM, se'n fa un seguiment especial de les activitats culturals i les reaccions polítiques al voltant de la diada.

 Com tots els anys ix la flama de cadascun dels pobles de la Valldigna, una torxa gran de cada poble acompanyada per les torxes que l'acompanyen. Enguany es una data molt senyalada ja que feia temps que no coincidia en la data real: el 14 de març...


• Organitza:
Agrupament Escolta Valldigna, Associació de Veïns La Valldigna (Tavernes), Ames de casa Tyrius, Centre excursionista (Tavernes) , Bloc de Progrés Jaume I, Associació Cívica Nacionalistes de la Valldigna, Iuvenes Interparroquial Tavernes, CEIC Alfons el vell.

• Col·laboren
Creu Roja (Tavernes) , Protecció Civil

• Patrocina
Mancomunitat de la Valldigna  


* La convocatòria benifaronera te l'eixida des del PI REDÓ de Benifairó entrant a Simat pel Cami de La Font Tarda,  la gent de Barx fa la seua entrada pel carrer Convent i els simaters estan convocats a La Font Menor de Simat.

* L'hora d'eixida de Tavernes es a les sis de la vesprada des de l'església  de Sant Pere, i ens trobarem tots a les portes del Monestir a les vuit de la vesprada. Una vegada allí es llegirà el manifest (enguany toca llegir als de Simat) i desprès els Corre focs. Hi ha autobús per a tornar als pobles (pagat per la Mancomunitat), té una primera eixida desprès de la lectura del manifest i altra eixida després del corre foc.

 

 

 Charlas más divertidas con el nuevo Windows Live Messenger
vicentcompany2.jpg

Vicent Company i Sancho

unread,
Mar 14, 2009, 11:40:20 AM3/14/09
to vall...@googlegroups.com

 


Diferentes formas de estar en contacto con amigos y familiares. Descúbrelas. Descúbrelas.
manifest 09.doc
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages