Fwd: El dia minimúsica en el Palau de la Música de València

1 view
Skip to first unread message

valldignadigital

unread,
Mar 15, 2018, 1:12:27 PM3/15/18
to valldignaPromoció d'esdeveniments culturals
Promoción de acontecimientos culturales
Per a veure el missatge al navegador
Para ver el mensaje en el navegador
Click Ací / Aquí
NOTA DE PREMSA / NOTA DE PRENSA

(Versión en castellano, abajo)

Se celebrarà el diumenge 6 de maig, de 11:00 a 19:00 hores, al Palau de la Música de València
El festival musical i educatiu per a tota la
família ‘dia minimúsica’ completa la seua
programació artística
  • Ramonets, Miqui Puig Dj, Senior, Las Auténticas, Mireia Vilar i Julio Bustamante se sumen als artistes Joan Miquel Oliver i The Pinker Tones
  • També hi haurà tallers, jocs, espai per a bebés i food trucks
  • La iniciativa forma part de la programació del cicle Menut Palau. Informació completa a www.eldiaminimusica.com
VALÈNCIA (28 DE FEBRER DE 2018).- El ‘dia minimúsica’, el festival per a tota la família, ha incorporat nous artistes al seu cartell. Així, als noms ja anunciats de Joan Miquel Oliver i The Pinker Tones, ara s’afegeixen Ramonets, Miqui Puig Dj, Senior, Las Auténticas, Mireia Vilar i Julio Bustamante. Cal recordar que este esdeveniment se celebrarà el diumenge, 6 de maig, al Palau de la Música de València dins de la programació del cicle Menut Palau de l’auditori del Passeig de l’Albereda.

El ‘dia minimúsica’ és un festival musical i educatiu d’una jornada de duració que oferirà una experiència innovadora per al públic familiar. L’esdeveniment arribarà a la capital del Túria després del seu exitós pas per ciutats com Barcelona, Palma o Madrid. En esta ocasió, la jornada es desenvoluparà sota el lema #letthechildrenplay i buscarà que xiquets i xiquetes s’apropen a la música des d’un punt de vista lúdic.
 
Les noves confirmacions
El festival per a tota la família comptarà amb la presència de Ramonets. Esta banda és un dels grans fenòmens de la música infantil feta en la Comunitat Valenciana. Les seues cançons adapten les melodies del grup nord-americà Ramones, però amb lletres que llancen missatges educatius per a les criatures. El grup presentarà el seu últim disc, Ser major és un ful.

També cal destacar les actuacions de Senior, vocalista que porta més d’una dècada fent cançons d’arrel americana en valencià; Las Auténticas, banda formada per quatre xiquetes de Castelló que causen sensació amb les seues interpretacions de grans clàssics del rock; Mireia Vilar, cantant manisera que es va donar a conèixer en 2016 amb les cançons pròximes al realisme màgic del disc Madre Salvaje; i del cantautor Julio Bustamante, una de les veus més veteranes de l’escena musical valenciana que va editar el seu treball més recent, La misión del copiloto, el passat mes d’octubre. Per últim, el Palau de la Música de València també gaudirà d’una sessió de música escollida per Miqui Puig, cantant de la banda de pop Los Sencillos.

Estos noms s’afegeixen als artistes confirmats anteriorment: Joan Miquel Oliver, membre fundador d’Antònia Font; i The Pinker Tones, que posaran en escena el seu espectacle Rolf & Flor.
 
Altres activitats
El ‘dia minimúsica’ va més enllà dels concerts i també acollirà un ampli ventall de continguts per a convertir-se en una proposta transversal. D’esta manera, els assistents podran gaudir d’activitats, tallers i jocs dissenyats perquè les criatures s’apropen a la música moderna. L’objectiu és que els xiquets i les xiquetes toquen, juguen i descobrisquen la realitat cultural del seu entorn.

A més, els bebés tindran el seu propi espai en l'anomenat “espai micro”. Aquesta zona consistirà en una sala disposada per a cobrir les necessitats dels nadons i dels seus pares i mares. Així, trobaran jocs adequats per a criatures de fins a 3 anys i també un lloc on poder relaxar-se de forma segura, donar el pit o canviar els bolquers. La zona estarà dissenyada i atesa per personal especialitzat. Les activitats contribuiran al desenvolupament de les capacitats sensorials i motores dels més xicotets.
 
Entrades a la venda
Les entrades per al festival ja estan a la venda en la pàgina www.palaudevalencia.com per 12€ més despeses de distribució. S'ha de destacar que els xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys podran accedir a l'esdeveniment de forma gratuïta. Les localitats també es poden adquirir a les taquilles del Palau de la Música de València de dimarts a diumenge, de 10 a 14 i de 17 a 21:30 hores.
 
Enllaç per a la descàrrega del cartell i imatges: http://bit.ly/2BSVVs2
Contacte de premsa: Armand Llàcer // armand...@gmail.com // 618771424

Se celebrará el domingo 6 de mayo, de 11:00 a 19:00 horas, en el Palau de la Música de València
El festival musical y educativo para toda la familia 'día minimúsica' completa su programación artística
  • Ramonets, Miqui Puig Dj, Senior, Las Auténticas, Mireia Vilar y Julio Bustamante se suman a los artistas Joan Miquel Oliver y The Pinker Tones
  • También habrá talleres, juegos, espacio para bebés y food trucks
  • La iniciativa forma parte de la programación del ciclo Menut Palau. Información completa en www.eldiaminimusica.com
VALÈNCIA (28 DE FEBRERO DE 2018).- El ‘día minimúsica’, el festival para toda la familia, ha incorporado nuevos artistas a su cartel. De esta manera, a los nombres ya anunciados de Joan Miquel Oliver y The Pinker Tones, ahora se añaden Ramonets, Miqui Puig Dj, Senior, Las Auténticas, Mireia Vilar y Julio Bustamante. Se debe recordar que este acontecimiento se celebrará el domingo, 6 de mayo, en el Palau de la Música de València dentro de la programación del ciclo Menut Palau del auditorio del Paseo de la Alameda.

El ‘día minimúsica’ es un festival musical y educativo de una jornada de duración que ofrecerá una experiencia innovadora para el público familiar. El acontecimiento llegará a la capital del Turia tras su exitoso paso por ciudades como Barcelona, Palma o Madrid. En esta ocasión, la jornada se desarrollará bajo el lema #letthechildrenplay y buscará que niños y niñas se acerquen a la música desde un punto de vista lúdico.
 
Las nuevas confirmaciones
El festival para toda la familia contará con la presencia de Ramonets. Esta banda es uno de los grandes fenómenos de la música infantil hecha en la Comunitat Valenciana. sus canciones adaptan las melodías del grupo norteamericano Ramones, pero con letras que lanzan mensajes educativos para las criaturas. El grupo presentará su último disco, Ser major és un ful.

También se deben destacar las actuaciones de Senior, vocalista que lleva más de una década haciendo canciones de raíz americana en valenciano; Las Auténticas, banda formada por cuatro niñas de Castellón que causan sensación con sus interpretaciones de grandes clásicos del rock; Mireia Vilar, cantante manisera que se dio a conocer en 2016 con las canciones próximas al realismo mágico del disco Madre Salvaje; y del cantautor Julio Bustamante, una de las voces más veteranas de la escena musical valenciana que editó su trabajo más reciente, La misión del copiloto, el pasado mes de octubre. Por último, el Palau de la Música de València también disfrutará con una sesión de música escogida por Miqui Puig, cantante de la banda de pop Los Sencillos.

Estos nombres se añaden a los artistas confirmados anteriormente; Joan Miquel Oliver, miembro fundador de Antònia Font; y The Pinker Tones, que pondrán en escena su espectáculo Rolf & Flor.
 
Otras actividades
El ‘día minimúsica’ va más allá de los conciertos y también acogerá una amplia variedad de contenidos para convertirse en una propuesta transversal. Así, los asistentes podrán disfrutar con las actividades, talleres y juegos diseñados para que los más pequeños se acerquen a la música moderna. El objetivo es que los niños y las niñas toquen, jueguen y descubran la realidad cultural de su entorno.

Además, los bebés tendrán su propio espacio en el llamado “espacio micro”. Éste consistirá en una sala dispuesta para cubrir las necesidades de los recién nacidos y de sus padres y madres. Así, encontrarán juegos adecuados para criaturas de hasta 3 años y también un lugar donde poder relajarse de forma segura, dar el pecho o cambiar los pañales. La zona estará diseñada y atendida por personal especializado. Las actividades contribuirán al desarrollo de las capacidades sensoriales y motoras de los más pequeños.
 
Entradas a la venta
Las entradas para el festival ya están a la venta en la página www.palaudevalencia.com por 12€ más gastos de distribución. Se debe destacar que los niños y niñas de 0 a 3 años podrán acceder al acontecimiento de forma gratuita. Las localidades también se pueden adquirir en las taquillas del Palau de la Música de València de martes a domingo, de 10 a 14 y de 17 a 21:30 horas.
 
Enlace para la descarga del cartel e imágenes: http://bit.ly/2BSVVs2
Contacto de prensa: Armand Llàcer // armand...@gmail.com // 618771424

 

Copyright © 2018 Tenda de Campanya, Alguns drets reservats.
Creative Commons. Reconeixement - NoComercial - SenseObraDerivada

Estàs subscrit a aquesta llista perquè formes part de la nostra base de dades i hem rebut el teu consentiment ja siga per part del TroVAM!, Mésdemil o Metrònom.

Contacte:
Tenda de Campanya
Carrer de Minyana, 3 Baix - Despatx 5
46002 - València
EspanyaModificar les preferències de subscripció - Modificar las preferencias de suscripción 
Esborrar-se de la llista de correu - Borrarse de la lista de correo

Email Marketing Powered by MailChimp

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages