Trineu presenta Peix cru, el seu tercer LP

1 view
Skip to first unread message

valldignadigital

unread,
Nov 30, 2017, 10:45:53 AM11/30/17
to valldignaNotícies, nous llançaments, videoclips, i molt més.
Noticias, nuevos lanzamientos, videclips y mucho más.
Si no visualitza correctament l'email
Si no visualiza el email correctamente
Click Ací / Aquí

¡Versión en castellano abajo!

 

Trineu presenta Peix cru, el seu tercer LP  

Quatre anys després d’haver presentat el seu segon treball discogràfic, Microones (Mésdemil, 2013), el grup de Benissanó torna renovat i amb les piles a tope amb un nou LP, Peix cru (Mésdemil, 2017). Al llarg d’aquestos quatre anys, el grup ha incorporat un nou membre a la banda i s’ha convertit en Trineu asseques. Així, amb la nova formació en quartet -que ja porta un temps rodant pels escenaris-, el Trineu torna a relliscar per la neu a tota velocitat amb noves cançons, donant continuïtat a l’esperit més rock’n’roller i garage del grup.   

Aquest nou treball inclou 9 temes originals propis, en els quals queda ben palès que el grup va assolint un discurs propi, un so personal i reconeixible dins la corrosiva escena local. Encara que, com diu Xavier Blesa, cantant i guitarrista de la banda, “també podríem dir que copiem als nostres herois ianquis i anglosaxons i no estaríem faltant a la veritat”. Rock sorollós amb arrels punk, melodies fràgils amb vocació pop, guitarres volàtils i obliqües i una contundent base rítmica donen com a resultat el còctel anomenat Peix Cru: una elaborada proposta per a acabar arribant en un descens trepidant a l’essència de Trineu. “Fem música Rock amb instruments elèctrics. D’aquesta forma donem eixida a uns impulsos, pensaments i emocions, que difícilment es poden expressar en un discurs coherent dins la rutina del dia a dia”.

Peix Cru es va enregistrar els mesos de juny i juliol de 2017 a Elefante Estudio, amb Paco Morillas, que també el va mesclar. La masterització l’ha dut a terme Crossfade Mastering. El disc es presenta en format digipack amb un contigut ben especial, de tirada limitada: 8 postals a mode de llibret, amb les lletres i dibuixos originals de l’il·lustrador Mike Díaz. Dibuixos que reflexen la immediatesa buscada pel grup, una imatge contundent per a aquest tercer disc. Les postals estan pensades per enviar per correu o be per guardar-les en la vostra col·lecció personal. 

Les lletres i la música de totes les cançons són de Xavi Blesa, cantant i guitarrista del grup. També han comptat amb la col·laboració del raper de Llíria Ender, qui ha fet les programacions i efectes d’alguns dels temes, i de Jordi Kostra, veus en “Camp de maduixes”. A més de Xavi Blesa (veu i guitarra), Trineu són Ico de Manuel (bateria, percussions i cors), Tubal Perales (baix) i Ciro Vico (guitarra). 

Peix Cru estarà disponible a partir del dia 5 de desembre en plataformes digitals i en fomat físic en la botiga on-line de Mésdemil.

La presentació oficial tindrà lloc dimarts 5 de desembre a les 22h a la Sala Matisse amb Guarro Martinez de teloner. Les entrades -a 5€- es podran adquirir en taquilla el mateix dia del concert. Així mateix, els participants en el Verkami podran recollir les seues recompenses allà. 

Si voleu assistir a la presentació escrviu-nos un email i vos inclourem a la llista de premsa convidada: mesd...@mesdemil.com 

Podeu descarregar-vos el kit de premsa amb material gràfic i dues cançons ací. Trineu està al a vostra disposició per fer entrevistes. No dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres. Vos atendrem encantats!

-------------------------------------------

Trineu presenta Peix Cru, su tercer LP
 

Cuatro años después de presentar su segundo trabajo discográfico, Microones (Mésdemil, 2013), el grupo de Benissanó vuelve renovado y con las pilas a tope con un nuevo LP, Peix cru (Pescado crudo, Mésdemil, 2017). A lo largo de estos cuatro años, el grupo ha incorporado un nuevo miembro a la banda y se ha convertido en 

Trineu. Así, con la nueva formación en cuarteto -que ya lleva un tiempo de rodaje por los escenarios- el Trineu vuelve a deslizarse por la nieve a toda velocidad con nuevas canciones, dando continuidad al espíritu más rock’n’roller y garage del grupo.   

Este nuevo trabajo incluye 9 temas originales propios, en los cuales queda patente que el grupo ha conseguido un discurso propio, un sonido personal y reconocible en la corrosiva escena local valenciana. Aunque, como cuenta Xavi Blesa, cantante y guitarrista de la banda, “también se podría decir que copiamos a nuestros héroes yanquis y anglosajones y no estaríamos faltando a la verdad”. Rock ruidoso con raíces punk, melodías frágiles con vocación pop, guitarras volátiles y oblicuas y una contundente base rítmica, dan como resultado el coctel llamado Peix Cru: una elaborada propuesta para acabar

llegando a la esencia de Trineu en un descenso trepidante. “Hacemos música Rock con instrumentos eléctricos. De esta forma damos salida a unos implulsos, pensamientos y emociones, que dificimente se pueden expresar en un discurso coherente dentro de la rutina del día a día”.

Peix Cru se grabó entre junio y julio de 2017 en Elefante Estudio, con Paco Morillas, que también se encargó de la mezcla. La masterización la ha realizado Crossfade Mastering. El disco se presenta en formato digipack con un contenido especial de tirada limitada: 8 postales a modo de libreto, con las letras y dibujos originales del ilustrador Mike Díaz. Dibujos que reflejan la inmediatez buscada por el grupo, una imagen contundente para este tercer disco. Las postales están pensadas para enviar por correo o para guardarlas en vuestra coleción personal. 

Las letras  y la música de todas las canciones son de Xavi Blesa, cantante y guitarrista del grupo. También han contado con la colaboración del rapero de Llíria Ender, quien se ha encargado de las programaciones y efectos en algunos temas, y de Jordi Kostra, voces en “Camp de maduixes”. Además de Xavi Blesa (voz y guitarra), Trineu son Ico de Manuel (batería, percusiones y coros), Tubal Perales (bajo) y Ciro Vico (guitarra). 

Peix Cru estará disponible a partir del día 5 de diciembre en plataformas digitales y en fomato físico en la tienda on-line de Mésdemil.

La presentación oficial tendrá lugar el 5 de diciembre a las 22h en la Sala Matisse con Guarro Martinez de telonero. Las entradas -a 5€- se podrán adquirir en taquilla el día del concierto. Asimismo, los participantes en el Verkami podrán recoger sus recompensas allí. 

Si queréis asistir a la presentación escribidnos un email y os pondremos en la lista de prensa invitada: mesd...@mesdemil.com 

Podéis descargar el kit de prensa con material gráfico y dos canciones aquí.  Trineu está a vuestra disposición para realizar entrevistas. No dudéis en poneros en contacto con nosotros. ¡Os atenderemos encantados!

FACEBOOK
BANDCAMP

Més:

GESTIONAR ENTREVISTA2017 Mésdemil, Alguns Drets Rerervats.
Creative Commons. Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada.

Reps aquest mail perquè estás a la nostra base de dades.

Contacta:
Mésdemil
Benaguasil, Outside US/Canada 46180
Spain

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp
Esborreu-me d'aquesta llista - Borrarme de esta lista | Preferencies de suscripcio - Preferencias de suscripcion
Libre de virus. www.avast.com
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages