FW: 4+4+4 ile ilgili Eğitim Fakülteleri Resmi Görüşleri

9 views
Skip to first unread message

Sonuç ÇELEN (Baş Hukuk Danışmanlığı)

unread,
Apr 18, 2012, 11:03:30 AM4/18/12
to salih...@gmail.com, barla...@windowslive.com, bas...@gmail.com, didem...@hotmail.com, ebru.y...@hotmail.com, eb...@ayesas.com, fili...@yahoo.com, julid...@hotmail.com, okanse...@hotmail.com, ozge-...@hotmail.com, tbmmkresi20...@googlegroups.com, zeynepgulyuzkınay@euroclean.com.tr

 

 

From: Hale KARAY (Baş Hukuk Danışmanlığı)
Sent: Wednesday, April 18, 2012 3:14 PM
To: Arzu....@teb.com.tr
Subject: 4+4+4 ile ilgili Eğitim Fakülteleri Resmi Görüşleri

 

 

 

 

From: İTÜ GVO Anaokulu [mailto:anao...@itugvo.k12.tr]
Sent: Wednesday, April 04, 2012 4:30 PM
Subject: 4+4+4 ile ilgili Eğitim Fakülteleri Resmi Görüşleri

  

Değerli Velilerimiz,

Yeni yasaya ilişkin olarak  eğitim fakültelerinden beş tanesi görüş bildirmiştir. Bilimsel olarak her biri ayrı sistematikte düzenlenmiş belgelerin linklerini sizleri bilgilendirmek amacıyla aşağıda bulabilirsiniz.

 



GIZLILIK NOTU: Bu mesaj ve ekleri yalnizca gönderildigi kisi(lere) ozeldir ve gizlidir. Mesaj sizin adiniza degilse, içerigini ve varsa ekindeki dosyalari kimseye göndermeyiniz ya da kopyalamayiniz. Bu mesajin herhangi bir sekilde açiklanmasi, kullanilmasi, kopyalanmasi, yayilmasi veya mesaj içerigi ile ilgili olarak herhangi bir islem yapilmasi kesinlikle yasaktir. Böyle bir durumda lütfen göndereni uyarip, mesaji siliniz. Türkiye Vakiflar Bankasi T.A.O. bu mesajin içerigi ve ekleri ile ilgili olarak hiçbir hukuksal sorumlulugu kabul etmez.
CONFIDENTIALITY NOTICE: This message and attachments are confidential and intended solely for the individual(s) stated in this message. If you received this message although you are not the addressee, you are responsible to keep the message confidential. If you are not the intended recipient please notify the sender immediately and destroy this e-mail. Turkiye Vakiflar Bankasi T.A.O. does not accept legal responsibility for the contents and the attacments of this message.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages