The Startup Kids filmvetítés

5 views
Skip to first unread message

minko mihaly

unread,
Feb 7, 2013, 3:52:01 AM2/7/13
to szeged-te...@googlegroups.com
A budapesti Colabs Startup Center (http://colabs.hu/) és a SzegedBoost (http://www.facebook.com/SzegedBoost) szegedi startup közösség csapata 2013. február 12-én 18 órai kezdettel a szegedi Szent-Györgyi Albert Agora Informatoriumában vetíti a még publikus megjelenés előtt álló The Startup Kids c. dokumentumfilmet (http://thestartupkids.com/), amely sikeres európai és amerikai cégek alapítóinak történeteit mutatja be (pl. Dropbox, Vimeo, TechCrunch).
Az eseményre a szervezők azokat várják elsősorban, akik érdeklődnek a technológia, a design és a legújabb üzleti megoldások világa iránt, és szeretnének ihletet meríteni sikeres vállalkozók tapasztalataiból. A filmvetítést egy kerekasztal beszélgetés követi, ahol hazai történeteket lehet megismerni, és lehetőség nyílik elbeszélgetni a témáról. További információk a vetítés Facebook oldalán ( https://www.facebook.com/events/506577326049676/)

A vetítés a SzegedBoost idei évadnyitó eseménye is egyben. A startup szó olyan frissen indult vállalkozást takar, amely skálázható, elsősorban technológiai jellegű terméket állít elő. A szegedi startup közösség csapata tavaly alakult a téma iránt érdeklődő fiatalokból, és célja, hogy felpezsdítse a régió fiatal vállalkozói életét és ösztönözze a tehetségeket arra, hogy ötleteikből valós terméket állítsanak elő. A SzegedBoost idei programjában olyan előadások szerepelnek, amelyek megismertetik az érdekődőkkel a startup lét fontosabb és érdekesebb részleteit. Információkat a szerveződésről a Facebook oldalukon lehet találni. A filmvetítés ingyenes, de regisztrációhoz kötött: http://startupschoolszeged.eventbrite.com/

Üdvözlettel:
A SzegedTech és a SzegedBoost csapata
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages