You do not have permission to delete messages in this group
Copy link
Report message
Show original message
Either email addresses are anonymous for this group or you need the view member email addresses permission to view the original message
to sreenidh...@googlegroups.com
1: Gaussian blurring and other filters act like erasers on the noisy pixels by recalculating their pixel values based on neighboring pixels. Answer: True
2: The input to a Convolutional Neural Network will always be a 2-D array. Answer: False
3: Computer Vision" includes which of the following tasks Answer: Video analysis Image classification Video analysis Similarity learning
4: Out of the following images of same dimensions(pixel size), which one will take the least storage space? Answer: Black and White
5: Internal layers of Convolutional Neural Networks (CNNs) can be considered as: Answer: mage filters
6: Consider the below statements:
I. Artificial neural network takes a vector as input. Spatial structure is ignored.
II. Just like ANN, which work on vectors, CNN also works on vectors. Thus it also ignores spatial structures.
Answer: Only I is correct
7: An image size is 8X8 pixel. The space required to store this image will be: Answer: 192 bytes
8: Sets of points in the image which have a strong gradient magnitude are known as: Answer: Edges
9: The true statements of the following are Answer: Amplitude quantization is the process of representing the amplitude of the 2D signal at a given coordinate as an integer value.
10: Reasons to apply blurring filters to images are: Answer: To avoid overfitting of our model. To remove unwanted specks of brightness. To reduce the noise in the image.
Dinesh Pandey
unread,
Mar 20, 2021, 4:09:44 AM3/20/21
Reply to author
Sign in to reply to author
Forward
Sign in to forward
Delete
You do not have permission to delete messages in this group
Copy link
Report message
Show original message
Either email addresses are anonymous for this group or you need the view member email addresses permission to view the original message
to sreenidh...@googlegroups.com
Sorry not for this group. Please ignore this email.