PervPark play party 5.9 klo 20-03 Kirkkonummella.

74 views
Skip to first unread message

Tuulia P

unread,
May 26, 2015, 10:29:02 AM5/26/15
to
Järjestämme tasokkaalla Wildclubilla Kirkkonummella toivottuja ja pidettyjä Pervpark kinkyiltoja. Tilat ovat siistit ja laitteissa löytyy paljon vaihtoehtoja. Suuret. 600 neliötä, luxus tiloja kolmessa eri kerroksessa. Erilaisia huoneita, jotka on kalustettu tunnelmaltaan, väritykseltään ja valaistukseltaan miellyttäviksi. Meillä voit tutustua aiheeseen ja myös toteuttaa itseäsi tällä saralla. Illoissamme on suomalaisia ympäri Suomen ja myös kansainvälistä menoa. Henkilökuntamme on lähellä ja halutessa opastusta löytyy.

Koska nämä Pervparkin illat ovat kinkymenoihin suunnattua, iltojen tarkoitus on kinkeily. Alakerrassa kultahuoneessa on mahdollisuus parien rakasteluun. Iltaan on mukavampi tulla jonkun kanssa yhdessä, näin kinkykaveri on jo valmiina.

Iltamme hinta on 50 per nassu. Iltamme ovat yli 18 vuotiaille.

Asuista kysellään meiltä usein. Mikäli tiedostat sinulla olevan tietyn henkilökohtaisen fetissin johonkin materiaaliin tiedät toki miten pukeudut. Kaikilla ei varsinaista pukeutumisfetissiä ole, mutta kinkyisessä bilepukeutumisessa pukeudutaan usein nahka, kumi ja pvc asihin. Nettikaupoista voi näppärästi tilata päälle pantavaa. esimerkiksi Jyväskylän Anti shop toimittaa nopeallakin aikataululla bilevaatteet ja saat ne muutamassa päivässä. Sivuilta voit käydä katsomassa vaihtoehtoja www.antishop.fi

Tässä ohje ilmoittautumiseen:

1.Jotta olet kutsuvieraanamme liity sivujemme kautta postilistalle www.pervpark.fi

2.Kun olet varma tulostasi lähetä ilmoittautuminen iltaan, joka sisältää nimimerkkisi/etunimesi ja bilepäivämäärän tekstiviestinä numeroon 0440555602. Lähetämme vastausviestin vain jos ilta on täynnä. . Mikäli estyt, ilmoitathan peruutuksen.

PS. Meitä voi seurata myös facebookissa

https://www.facebook.com/PervPark?ref=hl

Lisäinfo ja bile-etiketti www.pervpark.fi
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages