PervPark 16.5 klo 20-03 Kirkkonummella

39 views
Skip to first unread message

Tuulia P

unread,
May 7, 2015, 1:22:25 PM5/7/15
to
PervPark kinkybileet Kirkkonummella. Järjestäjinä toimivat pitkän linjan pervoilijat sekä myös vähän aikaa sitten tämän maailman löytäneet innostuneet harrastajat. Iltojemme aikana voi tapahtua mitä vain, tietenkin turvallisuus ja terveys huomioiden.

Pervpark illat järjestetään Wildclubilla joka kartanotyyppinen aikuisten kutsuvierastalo. Tilaa on suuremmallekin vierasmäärälle, eikä illassa pääse tuntumaan ahtaalta. Leikkitilaa siis riittää sekä intiimimpään että avarampaan, privaattiin ja yhteiseen oleiluun. Talon tunnelma on salaperäinen ja mielenkiintoinen ja valaistuksella muunneltavissa kunkin illan mukaan. Huoneet ovat sisustukseltaan eri teemaisia, väritykset ja fiilikset vaihtuvat huoneittain. Puitteet ovat kansainvälisestikin vertailtuna tasokkaat ja käytetyt materiaalit ovat näyttäviä ja laadukkaita,talossa on luksuksen tuntua.

Bileissämme voit olla pukeutuneena nahkaan, kumiin, latexiin tai pvc:hen.Tyylisi voi yhtä hyvin olla eroottinen, fantasia, glamour, gootti, kinky tai joku muu. Kaiva siis esille korsetti, nahkahousut tai pvc mekko jne...., ota mukaan tuhma lelukassisi ja tule nauttimaan juuri sellaisesta illasta kuin haluat.Toivomme, että ihastutat sillä, että olemuksessasi on oikeanlaista asennetta ja silmänruokaa joka luo tunnelmaa.

Emme voi taata sinulle iltaan leikkikaveria, joten varmimmin valmistaudut iltaan tulemalla seuralaisen kanssa. Aikaisempaa kokemusta tai minkään kinky tai fetish yhdistyksen jäsenkorttia sinun ei tarvitse omata. Kaikkihan me olemme aloittaneet joskus ja kokemuksesta voisi jopa sanoa, että mikään ei ole sen jännittävämpää kuin se eka kerta. Pervparkin ystävällinen ja mukava henkilökunta on taatusti tukenasi ottaessasi ensiaskelaita matkalla mielesi salaiseen puutarhaan.

Talossa ei ole anniskeluoikeuksia ja siksi illan aikana nautittavat juomat on tuotava itse mukanaan. Järjestäjien puolelta tarjolla on pientä iltapalaa ja alkoholittomia juomia. Humalatilassa sessiointi ei ole fiiliksiltään aitoa joten alkoholin käytön toivomme olevan käyttäjillä hallussa.

Jotta olet kutsuvieraamme, liity http://pervpark.fi/menu/index.php postilistalle (sivun oikea yläreuna) ja näin pysyt myös ajantasalla tulevasta. Tutustuthan huolella etikettiin ja sivujen infoon muutenkin.

Ilmoittaudu iltaan tekstarilla: Kun olet varma tulostasi ilmoittaudu iltaan nimimerkilläsi tekstiviestillä 0440555602. Lähetämme vastausviestin ( tekstari ) vain siinä tapauksessa jos ilta on täynnä. Muuten emme siis lähetä vastausviestiä. Mikäli estyt, ilmoitathan peruutuksen. Tekstiviestin jälkeen olet illan vieraslistalla. Käteinen sisäänpääsymaksu on 50 euroa. Kartan saat pyytäessä mailitse info(at)pervpark.fi

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages