Fwd: Lean Community Meet Up

6 views
Skip to first unread message

Yavor Nikolov

unread,
Jun 29, 2016, 2:17:48 PM6/29/16
to ScrumBulgaria
Здравейте,

Препращам покана за интересно събитие на Lean общността в София следващата седмица - 05 юли, 18:30 @ coworking space puzl на бул. Черни Връх 47А, ет. 5.

Поздрави,
Явор

---------- Forwarded message ----------
From: LEAN Community
Date: 2016-06-29 8:14 GMT+03:00
Subject: Lean Community Meet Up


Здравейте, приятели, 

Бихме искали да Ви поканим на предлятното събитие на Lean Community в София. То ще се състои на 05-ти юли, вторник от 18.30ч. За да сме сигурни, че ще останете заредени с идеи и енергия за топлите месеци сме Ви подготвили много силна програма :)

Очаквайте две изключително интересни презентации на Моника Георгиева и Васил Петров.


1. Lean в IT. Какво следва след славата на Waterfall и Scrum - Моника Георгиева

2. Lean в практиката. Как изглежда приложението на често звучащите абстрактно lean инструменти в действителност? (примери от проекти) - Васил Петров


Откакто се е върнала в България, Моника Георгиева е част от екипа на Kanbanize, който усилено разработва един от отличителните софтуеърни продукти за имплементация на kanban и lean в големи и средни предприятия. Въпреки че, е завършила литература в университета в Торонто, позицията й в IT индустрията събужда интересите й за Lean & Agile философии. Обича да разучава как любимите ни компании успяват да оптимизират бизнес процесите си и да станат примери на иновация.

Васил Петров е председател на Lean Community, управляващ партньор във фирма Ефишенси Пойнт и дългогодишен бизнес консултант с опит в сферта на услугите и производството. Той има немско образование, подсилено от MBA програма в Германия, Австралия и Индия, а неговите проекти са с водещи компании в множество индустрии от цял свят. С времето методите lean, six sigma и теория на ограниченията са се превърнали в съществена и неразделна част от ежедневието му, а Васил искрено вярва, че всеки може да подобри себе си и компанията си, оставайки на гребена на вълната в променливите конкурентни условия на 21-ви век.

Мястото на срещата остава coworking space puzl на бул. Черни Връх 47А, ет. 5. Информация относно локацията ще намерите на сайта, кликвайки на линка по-горе.

Детайлна програма ще откриетe на страницата на Lean Community във фейсбук.

Моля да използвате времето до 05.07, за да споделите събитието със свои приятели, които биха искали да подобряват себе си в личен и професионален план.

Очакваме Ви!

Екипът на Lean Community

Lean Community Bulgaria
Tel. +359 32 398 328
Blvd. September 6th Nr.152

Plovdiv, BulgariaBiz Labs Ltd · bul. 6-ti Septemvri 152 · fl. 3, of. 3.6B & 3.7B · Plovdiv 4000 · Bulgaria

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages