Fwd: PROPOSTA DE TROBADA EN SANITAT

0 views
Skip to first unread message

acampadasants

unread,
Nov 8, 2011, 8:30:05 AM11/8/11
to salut-aca...@googlegroups.com


---------- Missatge reenviat ----------
De: sanitat bcn <sanitat.a...@gmail.com>
Data: 8 de novembre de 2011 14:25
Assumpte: PROPOSTA DE TROBADA EN SANITAT
Per a:


Bon dia companys i companyes,


Us fem arribar aquesta proposta de fer una Gran Trobada entre els grups en lluita en Sanitat. Per participar en la preparació us adjuntem el formulari per apuntar-vos


https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGNFc2RNVXpGbFNMSnd5T0FTZWtrbWc6MQ[CAT] Ens dirigim a totes vosaltres amb la intenció de recollir dades de contacte de tothom que està lluitant per la Sanitat. Sabem que cadascun dels centres es troba a un moment de lluita concret i diferent de la resta. Això pot separar-nos, però creiem que ha arribat el moment d’enderrocar el seu joc “divide et vinces” i ajuntar-nos per fer una feina comuna. Es per això que hem pensat que seria genial poder trobar-nos, “veure’ns les cares” i que cadascuna de nosaltres puguem explicar a la resta el nostre moment intern, els nostres objectius a curt i llarg termini i les estratègies per aconseguir-los; per a que, entre totes, puguem establir uns objectius i estratègies comunes. Per a poder preparar aquesta trobada estem aplegant els contactes amb aquest formulari, per a poder generar una llista de correu intern amb la qual mantenir-nos informades entre totes.
 
[CAST] Nos dirigimos a todas vosotras con la intención de recopilar contactos de la gente que está en la lucha activa por la Sanidad. El hecho de que cada centro se encuentre en un momento de lucha concreto y diferente, nos puede separar, pero creemos que va siendo hora de que dejemos de hacerle servicio a su juego de "divide y vencerás" y que nos juntemos para trabajar en común. Por ello, hemos pensado que sería genial encontrarnos, "vernos las caras" y que cada una de nosotras expliquemos nuestros respectivos momentos internos, nuestros objetivos a corto y largo plazo y nuestras estrategias para conseguirlos, para que, entre todas, podamos establecer unos objetivos y estrategias comunes. De cara a preparar este encuentro de Sanidad estamos recopilando los contactos con este formulario para poder generar una lista de correo interno en la que comunicarnos.


--
SaludAcampadaBcn
 
--
http://acampadasants.wordpress.com

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages