۱۰ قانون سلامت محیط کاری در گوگل (google)

19 views
Skip to first unread message

سلامت دات لایف

unread,
Apr 13, 2016, 2:17:30 AM4/13/16
to سلامت دات لایف

گوگل رو همه میشناسین و از اون به عنوان موتور جستجو برای کسب اطلاعات در هر زمینه یی استفاده می کنین و امروزه کاربردهای دیگری هم پیدا کرده و به محلی برای نگهداری عکس ها، اطلاعات مهم و حتی معرفی برند شما تبدیل شده است. سایت سلامت دات لایف، عقیده داره که تیم گوگل سلامت محیط کاری رو به معنای واقعی اجرا میکند و فقط به قول خودمانی به کارمندانش توجه نمی کنه که به نوعی سر آنها را گرم کند؟

تیم مدیریت گوگل عبارتند از لری پیج و سرگی برین که Google را در سپتامبر سال ۱۹۹۸ تأسیس کردند و روز به روز این شرکت را با مدیریت قوی و ایجاد محیط سالم کاری، گسترش دادند. این دو نخبه به کمک اعضای تیم خود فهمیدند که مهندسان و کارمندان گوگل انتظار دارند که به خاطر علمشان به آنها رسیدگی شود، نه اینکه صرفا یک کارمند رسمی ساعت نه تا پنج باشند . این شناخت یعنی ما طوری به کارمندان خود خدمات دهیم که حداکثر کارایی خود را در ساعات کاری ارائه کنند.
حالا کمی وارد عمق قضیه می شویم تا بهتر اهداف گوگل رو در راستای این اهداف بشناسیم.


 

گوگل برای جذب هر کارمند کار آمد ده استراتژی دارد:

 

استراتژی ۱ (ارزیابی چند بعدی):

هر کس خواهان استخدام در گوگل باشد باید حداقل با ۶ نفر مصاحبه انجام دهد، هر مصاحبه یک بعد وجودی از فرد را پوشش می دهد و در نهایت فرد با نظر کمیته ناظر استخدام می شود . این استراتژی از اویل کار گوگل به کار برده شده و گفته می شود با اینکه کمی پروسه (فرآیند) استخدام را طولانی می کند ولی به هر حال سود زیادی عائد گوگل شده است ( همین که از کارمندانش ضرر نکرده یه سود خیلی بزرگ است).

 

استراتژی ۲ (حذف نیازها و دل مشغولی های هر کارمند):

یعنی گوگل تغذیه سالم، شستشوی ماشین، حمل و نقل با اتوبوس، ورزش، اتاق های ماساژ، اصلاح و آرایش مو و خیلی دیگر از مواردی را که ممکن است کارمند را مشغول خود کند برای آنها تامین می کند. یک برنامه نویس باید برنامه بنویسد نه اینکه نگران اتو کردن کت وشلوارش باشد. (این قضیه برای خود من خیلی جالب است، مصداق یکی از داستان های ادبی است که بزرگی برای پادشاه مصر نامه می نوشت که ناگهان متوجه می شود در خانه آرد ندارد، این موضوع بقدری آزارش می دهد که در متن نامه رسمی به پادشاه، به طور نا خود آگاه می نویسد “آرد نماند” و متوجه هم نمی شود. مدتی بعد پادشاه مصر او را فرامی خواند و از مال دنیا و ضروریات زندگی هرچه که هست در اختیارش قرار می دهد و می گوید: خطیبانی مثل شما که مسئولیت سنگینی بر عهده دارید باید همه چیزتان تامین باشد تا در اجرای امور خود دچار دردسر نشوید.

 

برای خواندن بقیه استراتژی های گوگل به صفحه ۱۰ قانون سلامت محیط کاری در گوگل (google) مراجعه فرمایید.



meysam...@gmail.com

unread,
Apr 13, 2016, 2:26:48 AM4/13/16
to سلامت دات لایف
مطلب جالب و مفیدی بود با تشکر از سایت سلامت دات لایف
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages