روح‌الامینی: برای برگزاری دادگاه کهریزک روزشماری می‌کنم

1 view
Skip to first unread message

jonbesh sabz iran

unread,
Jul 20, 2012, 5:31:19 PM7/20/12
to jonbeshsabziran

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۱, ساعت ۹:۲۲ قبل از ظهر

روح‌الامینی: برای برگزاری دادگاه کهریزک روزشماری می‌کنم

در حاشیه مراسم سالگرد شهدای کهریزک

 جـــرس: عبدالحسین روح‌الامینی پدر یکی از قربانیان بازداشتگاه کهریزک در حاشیه سومین سالگرد قربانیان این حادثه در جمع خبرنگاران گفت: پیگیری‌های صورت گرفته در خصوص پرونده کهریزک هنوز ادامه دارد.

 

به گزارش ایسنا، وی افزود: در مراسم هفته قوه قضائیه که در مشهد برگزار شد، بنده گلایه هر سه خانواده را در خصوص رسیدگی به پرونده سه قاضی کهریزک خدمت رهبری و مقامات قضایی رساندم.


وی درباره اظهارات محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضائیه در خصوص قرار داشتن پرونده مرتضوی در وضعیت ابهام اظهار داشت: بهتر است در این خصوص از خود ایشان سؤال کنید. زیرا بنده کار‌شناس سیاسی نیستم.


روح‌الامینی خاطرنشان کرد: خانواده‌های این سه قربانی گلایه خود از بخش آخر رسیدگی به پرونده این سه قاضی به مقامات قضایی و رهبری اطلاع دادند و ما امیدواریم در آینده نزدیک دادگاه برگزار شود.


وی تصریح کرد: روزشماری می‌کنیم تا دادگاه رسیدگی به این پرونده برگزار شود.

 

گفتنی است،  مراسم سومین سالگرد درگذشت سه تن از کشته شدگان بازداشتگاه کهریزک؛ محسن روح‌الامینی، محمد کامرانی و امیر جوادی‌فر؛ پنجشنبه شب در مسجد نور تهران برگزار شد.

 

در جریان حوادث بعد از انتخابات ریاست جمهوری، گروهی از بازداشت شدگان، از جمله امیر جوادی فر، محسن روح الامینی و محمد کامرانی پس از بازداشت به زندان کهریزک منتقل و پس از سه روز به گواهی پزشکی قانونی بر اثر ضربات وارده به نسوج نرم و شرایط بد نگهداری جان باختند. با واکاوی بیشتر دلیل کشته شدن آنها توسط سازمان قضایی نیروهای مسلح دو تن از مباشران انتظامی به اعدام محکوم شدند و حکم چندین نفر دیگر هم توسط دیوان عالی کشور تایید شده است.

 

با گذشت چندین سال از شکایت خانواده کشته شدگان جنایت کهریزک از قضات پرونده تاکنون حکمی از سوی قوه قضاییه برای آنان صادر نشده است و خانواده این سه نفر همچنان در آرزوی محاکمه قضات متخلف هستند.


  

 

 

 

 

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۱, ساعت ۱۰:۱۳ قبل از ظهر

جمهوری اسلامی مسئول جان و سلامت کبودوند است

پنجاه روز اعتصاب غذای یک فعال حقوق بشری

جـــرس: خانواده و کمپین دفاع از محمد صدیق کبودوند اعلام کرده‌اند که این روزنامه نگار و فعال حقوق بشر در پنجاه و یکمین روز اعتصاب خود وارد اعتصاب غذای خشک شده و قادر به تلکم نیست.در همین زمینه جبهه متحد کرد نیز، طی نامه ای به رئیس قوه قضائیه، خواستار رسیدگی به وضعیت کبودوند شد.

بنا به گزارش ها، محمد صدیق کبودوند ظهر دوشنبه در واکنش به درخواست های برای توقف اعتصابش اعلام کرد به اعتصاب غذای خشک پایان می دهد اما همچنان در اعتصاب خواهد ماند .

کبودوند از پنجاه روز پیش برای استفاده از حق مرخصی و ملاقات با فرزند بیمار خود دست به اعتصاب غذا زده است. این فعال حقوق بشر بارها اعلام کرده که به دلیل بیماری صعب العلاج فرزندش نیاز است که وی به مرخصی رفته و در کنار وی برای درمان او بکوشد. اما مسئولان قضایی به این خواسته تن نمی دهند.


کمپین دفاع از کبودوند در بیانیه‌ای اعلام کرد که کبودوند از ٢۴ تیرماە اقدام به اعتصاب غذای خشک کرده است.


در این بیانیه با تاکید بر اینکه «جمهوری اسلامی مسئول جان و سلامت کبودوند است و با توجه به شرایط بحرانی وی» از همه افراد و مجامع و نهادهای ملی و بین المللی مدافع حقوق بشر خواسته است تا صدای وی باشند و با اعمال فشار بر جمهوری اسلامی، مقامات حکومت ایران را وادار به موافقت با خواسته‌های انسانی و قانونی رئیس سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان نمایند و پایان یافتن اعتصاب پایەگذار سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان را خواستار شوند.


سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان هم در بیانیه‌ای جداگانه به نقل از همسر آقای کبودوند، شرایط جسمی و روانی وی را فوق العاده خطرناک توصیف کرده و گفته است که او نیاز به مداوای «فوری» دارد.


سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان ضمن ابراز نگرانی شدید نسبت وضعیت نگران کننده دبیر زندانی این سازمان از تمامی مسئولان جمهوری اسلامی ایران تقاضا کرده است با توجه به وضعیت جسمی و روحی و روانی وی شرایط آزادی موقت وی را فراهم نمایند.


فرزند کبودوند٬ به دلیل بیماری در بیمارستان بستری است و این زندانی سیاسی خواستار آن است که مسئولان با اعطای مرخصی به او٬ امکان ملاقات با فرزندش را برای وی فراهم کنند.


بنا بر قوانین بین المللی و جمهوری اسلامی مقامات قضایی باید خدمات مورد نیاز درمانی را در اختیار زندانیان قرار دهند.


جلوگیری از اعزام محمدصدیق کبودوند به بیمارستان، به دلیل خودداری وی از زدن دستبند
در پی وخامت وضع جسمانی محمد صدیق کبودوند در اثر اعتصاب غذا، و عفونت و درد کلیه وی، پزشک زندان درخواست اعزام وی به بیمارستان خارج از زندان کرده بود که شعبه مأمور اعزام به دلیل امتناع کبودوند از زدن دستبند، از اعزام وی به بیمارستان خودداری کرد. پس از آن، مسئولان زندان هم دستور به لغو اعزام وی به بیمارستان دادند و بدین ترتیب کبودوند با وجود وخیم بودن وضعیت جسمانی اش به بند ٣۵٠ بازگردانده شد.


واکنش جبهه متحد کرد
در همین زمینه جبهه متحد کرد نامه ای به صادق لاریجانی نوشته و خواستار رسیدگی به وضعیت کبودوند شد.


به گزارش تارنمای انسانیت، در نامه این جبهه به رئیس دستگاه قضایی آمده است: انتشار اخبار نگران کننده در مورد سلامت آقای محمد صدیق کبودوند ، رئیس سازمان حقوق بشر کردستان که بیش از 52روز است در اعتصاب غذا به سر می برد ما را برآن داشت که به عنوان شهروندان این کشور از شما به عنوان ریاست قوه قضائیه درخواست نمائیم به وضعیت بحرانی که جان این هموطن کرد را تهدید می کند ، توجه ویژه نموده و شرایط معالجه و زمینه های شکستن اعتصاب غذای مهلک ایشان را فراهم نمائید .


همچنانکه مستحضر هستید آقای کبودوند که پنجمین سال از محکومیت 11ساله خویش را در زندان طی می کند ، به ناراحتی حاد ریوی مبتلا است و ازعفونت کلیه ها رنج می برد . علاوه براین تا کنون دوبار به سکته دچار شده و مطابق اخبار منتشره پزشکان اعلام نموده اند که معالجه ایشان در شرایط زندان مقدور نیست . از طرف دیگر فرزند ایشان متاسفانه به بیماری صعب العلاجی مبتلا شده است .


از قرار معلوم اعتصاب غذای ایشان به دلیل شرایط نامناسب زندان ، عدم موافقت با معالجه ایشان در بیمارستان و نیز جلوگیری از دیدار با خانواده و فرزند بیمارشان است .


درخواست ما از حضرتعالی تامین برخورداری از حقوق مجرمین عادی و از جمله حق استفاده از مرخصی ، معالجه و دیدار با خانواده برای آقای محمد صدیق کبودوند است .


همچنین از حاکمیت و دستگاه قضایی کشور مصرانه خواستار آنیم که با برآورده کردن خواسته ی این روزنامه نگار و رهانیدن وی از خطری که جان وی را تهدید می کند ، در این روزهای منتهی به ماه مبارک رمضان ، جامعه ی کردستان را از نگرانی و تشویش به درآورند .


از آنجا که کبودوند از چهره های شناخته شده جامعه کردستان بوده و از اعتباری فراسیاسی برخوردار است، مطمئناً برآورده کردن تقاضای این روزنامه نگار کرد، نگاه و اعتماد جامعه را به عقلانیت مقامات قضایی و نیز باور آنها به حرمت و اهمیت جان انسانها از نگاه این دستگاه را تقویت خواهد کرد .


زندگی کبودوند نماد اهمیت جان انسانها در این سرزمین است .


از این روی ما ، ضمن آرزوی سلامت برای فرزند دلبند آقای محمد صدیق کبودوند ، از این فعال مدنی کرد درخواست می کنیم با شکستن اعتصاب غذای خود هدیه ای از نوع داشتن کبودوند را به جامعه ی حقوق بشری، دوستداران خود، مردم کردستان و همه مردم انسان دوست ایران ، ارزانی بخشد.


درخواست خسرو کردپور از محمدصدیق کبودوند برای پایان اعتصاب
خسرو کردپور، روزنامه نگار کرد، طی پیامی خطاب به کبودوند خواستار توقف اعتصاب غذای وی شد:
در خانه، زیر پنجره، گل داد یاس پیر
دست از گمان بدار
با مرگ نحس پنجه میفکن
بودن به از نبود شدن خاصه در بهار...
صدیق جان میدانی زمانی که شاملو این شعر را برای وارطان سرود دیگر خیلی دیر شده بود، چون وارطان رفته بود و ما نمی خواهیم که رفتنی باشی.
صدیق عزیز تو می دانی که کاروان آزادی در دل شبهای تاریک سیاست در ایران، بر کویر آرزوی انسان ایرانی با تمام خستگی و درماندگی، هنوز به دریوزگی نیفتاده و هنوز چون آب، روان و چون جنگل، سبز و آسمان چون اشک، زلالش، بسیار ستاره دارد و راهش را تنها از طریق ستارگان نمی یابد و نمی پیماید......، اگر از تو بخواهیم که ساربان بمانی و ستاره نباشی آیا توقع زیادی است؟
صدیق جان ما که می دانیم وضعیت بیماری ناشناخته فرزند دلبندت و سکوت سیاسیون و بی تفاوتی قفس بانان بیشتر از آنکه درمانده ات کند، راسخ و امیدوارت نموده و ما را چشم به راه... پس بیا و بمان و بشکن،...
نه، خدای ناکرده پیمان را نمی گویم؛ چرا که می دانیم که می دانی عهد مردان شکستنی نیست، اعتصابت را می گویم .
جامعه مدنی و روزنامه نگاری کرد وام دار مردانی از تبار راستان است و ما بر این گمان یقین یافته ایم که تو از همان تباری...
امیدوارم قفس بانان و قفس سازان، وضعیت بسیار بحرانی فرزندت و خودت را درک کرده آرزوی بر بالین و فرزند بودنت را جامه عمل بپوشانند.

حزب دموکرات کردستان

خالد عزیزی، دبیرکل حزب دمکرات کردستان نیز طی فراخوانی خواستار اقدام سراسری برای برون رفت از وضعیت فعلی کبودوند شد.

بنا به گزارش های رسیده، در پیام دبیر کل حزب دموکرات کردستان آمده: از تمامی احزاب و سازمانهای سیاسی و تشکلهای مدنی کردستان می خواهم هرچه‌ سریعتر بطورمتحد، یکصدا و هماهنگ با یکدیگر یک حرکت عمومی و سراسری را در سطح کردستان، ایران و خارج از کشور در حمایت از آقای کبودوند و بمنظور تحت فشار قرار دادن جمهوری اسلامی براه اندازند.

ادامه می دهم

محمد صدیق کبودوند روز دوشنبه اعلام کرد "به احترام شما به اعتصاب غذای خشک پایان میدهم اما همچنان در اعتصاب خواهم ماند ."

وی در دیدار با خانواده اش اعلام کرد برای ادای احترام به تمام کسانی که از من درخواست پایان اعتصاب غذا کرده بودند به اعتصاب غذای خشک پایان میدهم اما همچنان در اعتصاب تر خواهم ماند.

وی طی جملاتی اظهار داشت: ضمن تشکر از تمامی اشخاص و احزاب و شخصیتهای سیاسی ، مدنی،دانشجویان مقیم ایران و خارج از کشور و قدر دانی از نگرانی آنها و حسن توجه تمامی شخصیت ها ،سازمان ها ،احزاب و نهاد های بین المللی طی این هفته به اعتصاب غذای خشک پایان میدهم اما برای رسیدن به درخواستهایم که همگی در چارجوب قوانین حقوق بشری و بین المللی و حتی قوانین ایران است همچنان در اعتصاب تر خواهم ماند. باشد که شما همچنان حامی من باشید تا جایی که توان دارم ادامه خواهم داد.

 

 

 

 

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۱, ساعت ۱۰:۲۴ بعد از ظهر

صادق خرازی: آمریکا هم با غنی سازی موافق باشد، روسیه مخالفت می کند

جرس: صادق خرازی می گوید پایان جنگ سرد به منزله پایان رقابت‌ها، تنازع و مباحث اختلافی بین روسیه و آمریکا نیست. روسیه به آمریکا نیاز دارد و روابط دو کشور هم‌چنان در سطح گسترده‌ای ادامه دارد.


به گزارش «انتخاب»؛ مشاور محمد خاتمی که در نشست "روسیه جدید، روسیه پوتین" در موسسه دیپلماسی ایرانی سخن می‌گفت، خاطرنشان کرد: با این که روسیه صاحب تکنولوژی است اما 85 درصد ناوگان هوایی روسیه را پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، هواپیماهای ایرباس و بویینگ تشکیل می‌دهند. ضمن این که تکنولوژی روز و نیاز مردم در روسیه به نوعی از طریق آمریکا تامین می‌شود.


وی توضیح داد: نوعی نیاز متقابل امروز در روسیه مشاهده می‌شود و رو‌س‌ها با دوره گذشته خود بسیار متفاوت هستند.


خرازی با بیان این که روس‌ها در زمینه سیاست خارجی دو هدف اصلی و ژئوپلتیک را دنبال می‌کنند گفت: آن‌ها به دنبال تضمین نقش عمده برای خود در نظام بین‌الملل هستند و در عین حال می‌خواهند قواعد هنجارهای بین‌المللی به منظور مهار قدرت مهارنشده آمریکا به ویژه در دوران بوش ارتقا یابد. روسیه مناسباتش را به صورت گسترده با چین و هند برای کنترل آمریکا دنبال می‌کند. اگر امروز از روس‌ها نظرسنجی شود که آیا خود را آسیایی می‌دانند یا اروپایی، 80 درصد آن‌ها می‌گویند ما اروپایی هستیم. روس‌ها اصرار دارند بگویند که ما اروپایی هستیم.


سفیر پیشین ایران در فرانسه اضافه کرد: آرزوی روسیه این است که به ناتو بپیوندد. نباید در مورد این موضوع تردید داشت اما برای خودشان به عنوان بازیگر قدرت جهانی جایگاه مهمی قائل هستند.


او با اشاره به مناسبات روسیه با ایران و دنیای عرب و نسبت این کشور با بهار عربی گفت: نوعی بی‌اعتمادی ملی در نهاد ایرانی‌ها نسبت به روسیه به دلیل گذشته و رفتار متناقض دوگانه در مسیر تاریخ وجود دارد. ضربه‌ای که در مسیر تاریخ از روس‌ها خورده‌ایم از آمریکایی‌ها نخورده‌ایم، اگرچه از آمریکایی‌ها بسیار دلخورتر هستیم. در بسیاری از مسائل وارد درگیری‌های جدی‌تری با آمریکایی‌ها شده‌‌ایم اما ذات مناسبات ایران و روسیه این گونه است که به هیچ وجه ما هیچ زمینه‌ای برای اتحاد استراتژیک بین ایران و روسیه نخواهیم داشت. روسیه نه می‌تواند چنین روابطی داشته باشد و نه می‌خواهد.


خرازی تصریح کرد: دستگاه سیاست خارجی ما باید این نکته را به خوبی درک کند اگر برخی دوستان تصور می‌کنند مناسبات ایران و روسیه می‌تواند مناسبات مبتنی بر اتحاد استراتژیک باشد اصل این تفکر سالب به انتفاع موضوع است. ما می‌توانیم با روسیه همکاری استراتژیک داشته باشیم که البته مفهوم آن با اتحاد استراتژیک متفاوت است و باید آن را درک کنیم و بر آن دقت کنیم. نقاط اختلاف و افتراق ما بسیار زیاد است.


سفیر پیشین ایران در فرانسه تاکید کرد:‌ در مورد موضوع هسته‌یی ایران، رفتار روس‌ها بسیار تلخ‌تر و حتی تندتر از رفتار آمریکایی‌هاست. حتی اگر روزی مناسبات میان ما و آمریکایی‌ها از حالت فعلی خارج شود و به عادی‌سازی برسیم و ایران اتمی را با درصدی از غنی‌سازی بپذیرند روس‌ها آن را نخواهند پذیرفت زیرا روس‌ها همسایه ایران هستند و در حریم ایران و منطقه واقع شده‌اند و این‌ها نکاتی است که روس‌ها اجازه نخواهند داد.


وی تاکید کرد: روس‌ها پیش از هر کشوری در انعقاد و عقد قرارداد تحریم‌های بین‌المللی ایران نقش داشته‌اند، همان‌طور که در بحث مربوط به تحریم موشک‌ها و مسائل مربوط به نیروگاه بوشهر و تکنولوژی‌هایی که در مقاطعی به ایرانی‌ها فروختند و بعد آن را انکار کردند. این‌ها موضوعاتی است که در حافظه تاریخی مناسبات دو کشور وجود دارد.


خرازی گفت: زمانی تعریف مناسبات میان ما و روسیه می‌تواند درست باشد که مناسبات ما با غرب و ایالات متحده آمریکا به درستی تعریف شود. همان‌طور که روس‌ها از کارت ایران در برابر غرب و آمریکا استفاده می‌کنند و با آن بازی می‌کنند ما هم به عنوان کشوری که دارای موقعیتی فراتر از مرزهای جغرافیای سیاسی هستیم و ایدئولوژی در سیاست خارجی خود داریم و موقعیت ژئوپلتیک، ژئواستراتژیک و ژئواکونومیک داریم باید بدانیم که بخش عمده‌ای از بحث مناسبات ما با روسیه به مناسبات ما با غرب، دنیای اسلام و ایالات متحده آمریکا و نهضت‌های بیداری مربوط است.


سفیر پیشین ایران در فرانسه توضیح داد: اگر بخواهیم از موقعیت خود به خوبی بهره‌برداری کنیم و از این موقعیت ویژه استفاده کنیم باید برای تنظیم مناسبات‌مان با روسیه، مناسبات‌مان را در بخش‌های دیگر تنظیم کنیم.

 

 

 

 

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۱, ساعت ۲:۲۱ بعد از ظهر

رئیس دفتر رهبری، از تولید روزانه ۲۰ ميليون بشکه نفت توسط ایران خبر داد

جـــرس: رییس دفتر رهبر جمهوری اسلامی می گويد که "ايران روزانه ۱۹ تا ۲۰ ميليون بشکه نفت توليد می کند."


این درحالیست که بر اساس آمارهای رسمی وزارت نفت ايران و سازمان کشورهای صادر کننده اوپک، توليد نفت ايران بین سه تا چهار ميليون بشکه در روز است.


به گزارش ایسنا، محمد محمدی گلپايگانی که به رشت سفر کرده است روز چهارشنبه در گردهمايی طلاب و روحانيون استان گيلان گفته است: "تا سال ۱۳۶۷ ميزان نفت استخراجی از چاه های نفتی کشور روزانه هشت تا ۹ ميليون بشکه بود و در حال حاضر روزانه ۱۹ تا ۲۰ ميليون بشکه در کشور استخراج می شود."


رييس دفتر رهبر جمهوری اسلامی اين حجم از توليد نفت را نشانه پيشرفت کشور دانست و گفت: "پس از گذشت سه دهه از پيروزی انقلاب و با رهبری داهيانه مقام رهبری جهش علمی، اقتصادی و ... در ايران به نقطه قابل توجهی دست پيدا کرده است."


محمد محمدی گلپايگانی مدعی شد که سرعت رشد پيشرفت در کشور چشم های بسياری از کشورهای دنيا را به خود خيره کرده است.


ادعای این مقام نزدیک به رهبری درحالیست که سازمان کشورهای صادرکننده نفت، اوپک، در گزارش ماهانه خود که روز ۲۱ تيرماه منتشر شد، اعلام کرد که توليد نفت ايران در حال حاضر به دو ميليون و ۹۶۳ هزار بشکه در روز رسيده است و بر اساس گزارش خبرگزاری رويترز، صادرات نفت اين کشور نيز به يک ميليون و يکصدهزار بشکه در روز کاهش يافته است.


مقام های وزارت نفت جمهوری اسلامی رقم تولید نفت ایران را چهار میلیون بشکه در روز عنوان کرده اند که با رقم مورد ادعای رییس دفتر رهبری ۱۶ میلیون بشکه تفاوت دارد.


رييس دفتر رهبر جمهوری اسلامی، در بخش ديگری از سخنان خود به مقايسه توليد نفت ايران و آمريکا پرداخته و در حالیکه تولید روزانه نفت آمریکا هشت ميليون بشکه اعلام شده، گفته است: "روزانه مردم آمريکا ۲۵ ميليون بشکه نفت مصرف می کنند که تنها ۱۵ ميليون بشکه آن در داخل اين کشور تامين می شود و مابقی آن از کشورهای ديگر خريداری می شود."


رییس دفتر رهبری ادعا کرد: براساس بررسی محققان آمریکایی تا چند سال آینده میزان مصرف روزانه مردم آمریکا به چهل میلیون بشکه در روز خواهد رسید.

 

 

 

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۱, ساعت ۱۰:۵۰ بعد از ظهر

دورخیز پاسداران برای تاسیس حوزه علمیه در قم

جـــرس: بنا به گزارش منابع خبری، سپاه پاسداران قصد دارد در آینده ای نزدیک یک حوزه علمیه تأسیس کند.


به گزارش شیعه آنلاین، در حالی که مراجع عظام تقلید در طول تاریخ تشیع، حوزه‌های علمیه را از حکومت‌ها، ولو حکومت های اسلامی کاملا مستقل کرده بودند و هرگز حتی اجازه دخالت حکومت را نیز در حوزه نمی‌دادند، اما نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران قصد دارند در آینده ای نزدیک یک حوزه علمیه در قم تأسیس کنند.


چندی پیش نیز که دولت قصد داشت حوزه علمیه‌ ای ایجاد کند، با مخالفت شدید مراجع عظام تقلید از جمله آیت‌ الله شیخ «ناصر مکارم شیرازی»، به ناچار از این اقدام خود منصرف شد.


مکارم شیرازی در آن زمان در مورد این مساله فرمود: حتی رهبری نیز از جایگاه مرجعیت خود در حوزه دخالت می‌کنند، نه از جایگاه رهبری جامعه اسلامی.


گفتنی است؛ در اواخر بهمن ماه سال گذشته نیز سعیدی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران، با اشاره به تأسیس مدرسه علمیه سپاه، بر لزوم تربیت طلابی که به علوم مورد نیاز روز مسلح باشند، تأکید کرده بود.

 

 

 

 

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۱, ساعت ۸:۵۴ بعد از ظهر

مراقب باشید در دام حیله های تفرقه افکنان و دروغ پردازان نیفتید

هشدار و تأکید محمد خاتمی و عبدالله نوری:

 

جـــرس: به گزارش منابع خبری، روز پنج شنبه، ۲۲ تیرماه، عبدالله نوری و سیدمحمد خاتمی دیدار و پیرامون وضعیت کنونی کشور گفت و گو کرده و در خصوص "دام گستری و حیله های تفرقه افکنان و دروغ پردازان" هشدار داده اند.


بنا به گزارش های رسیده به جرس، در این دیدار ضمن بررسی مسائل جاری کشور و تأکید مجدد بر لزوم تلاش برای برون رفت از وضعیت کنونی براساس قانون اساسی و احترام متقابل همه جریان ها و گروه ها به یکدیگر، این نکته تصریح شد که گرچه در هر جمعی ممکن است شاهد افراط و تفریط در گوشه و کنار باشیم، ولی تمامی دلسوزان انقلاب و علاقمندان به این آب و خاک با هرگونه تهدید خارجی و فشار علیه ایران مخالف اند و دفاع از استقلال و تمامیت ارضی را وظیفه خود می دانند.


همچنین دو طرف بر ضرورت تلطیف فضای عمومی و رسیدن به هماهنگی براساس مصالح ملی، خدمت به انقلاب و کشور و ضرورت بازتر شدن فضای سیاسی با آزادی زندانیان سیاسی و رفع حصرها و محدودیت ها تأکید نموده، تحقق این مهم را در درجه اول به نفع نظام و ملت بزرگوار و موجب تقویت پایه های اقتدار و امنیت ملی دانستند.


نوری و خاتمی همچنین اجرای همه جانبه ی قانون اساسی از سوی همگان، بخصوص حکومت، دفاع از حقوق مردم، حفاظت از منافع ملی و تقویت توسعه سیاسی و اجتماعی در کنار احترام به رأی و نظر جمع از سوی تمام گروه ها، بخصوص اصلاح طلبان به عنوان وظیفه ای مهم مورد تأکید قرار داده، آزادی بیان و نقد و انتقاد را گشاینده راه ها به سوی بهروزی و اصلاح امور دانستند.


توجه به تنگناها و مسائل معیشتی مردم و مسائل تهدید کننده ی مسیر توسعه ی همه جانبه کشور، مهم ترین اولویت اصلاح طلبان اعلام شد و از رسانه ها بخصوص آن ها که ادعای التزام به ارزش های اسلامی و انقلابی دارند خواسته شد تا اصول اخلاقی را رعایت نموده، به صدق و راستی به عنوان یکی از والاترین ارزشهای دینی و اخلاقی احترام بگذارند.


سید محمد خاتمی و عبدالله نوری در پایان این نشست تصریح کردند: "راه نقد و گفت و گو نباید بسته شود و مخالفان می توانند به جای دروغ و تهمت ها، منصفانه به نقد بپردازند و با منطق و استدلال از برداشت خود دفاع کنند" و به همگان توصیه نمودند که به هیچ وجه در دام حیله های تفرقه افکنان و دروغ پردازان نیفتند.

 

 

 

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۱, ساعت ۱۰:۰۰ قبل از ظهر

بازداشت مقامات شهر اراک به اتهام فساد مالی

جـــرس: یک عشو شورای شهر اراك، از بازداشت شهردار آن شهر، معاون وی و یك عضو دیگر شورای شهر به اتهام فساد مالی خبر داد.


به گزارش روزنامه شرق، با اشاره به اینکه دستگیری‌ها با حكم دادستانی در اراك صورت گرفته بود، افزود: معاون شهردار دیروز آزاد شده است.


این عضو شورای شهر اراک تصریح کرد:درباره شهردار سابق هم شكایتی مطرح كردیم كه به نتیجه نرسید. مادامی كه شورا با این سطح از اختیارات بخواهد به فعالیت خود ادامه دهد، در پرونده‌های فساد مالی دستگاه‌های نهادهای ذی‌ربط دیگر بیش از شورا، توان و امكان ورود دارند.


آقا باقری گفت:استعفای مكتوب شهردار پس از وقایع اخیر به دست ما رسیده و استاندار نیز راسا فردی را برای سرپرستی شهرداری اراك معرفی كرده است.


وی افزود:من به شخصه در جلسه تعیین و انتخاب سرپرست شهرداری اراك شركت نكردم چرا كه این اقدام استانداری خلاف قانون بوده و بر اساس مستندات قانونی سرپرست شهرداری باید از میان كارمندان شهرداری انتخاب شود و نه به توصیه استانداری و از میان كارمندان وزارت كشور.
 

 

 

 

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۱, ساعت ۱۲:۱۲ بعد از ظهر

خشم مردم شرق تهران و حمله به گشت ارشاد

 

جـــرس: منابع خبری از درگیری شدید میان مردم با گشت ارشاد در شرق تهران و آرایش نظامی ماموران در محل پس از واقعه خبر می دهند.

 

بنا به گزارش های رسیده به جرس، بعد از ظهر روز چهارشنبه ٢۸ تیرماه در خیابان پیروزی، چهارراه کوکاکولا، پس از آنکه ماموران گشت موسوم به «ارشاد» یک دختر نوجوان را با برخورد ناشایست در مقابل ایستگاه مترو بازداشت کرده و به زور داخل ون (خودرو انتظامی) می‌کشاندند، مردم حاضر در محل به خشم آمده و دسته جمعی به سمت خودروهای انتظامی مستقر در محل هجوم بردند.


بر اساس این گزارش، مردم ضمن آزاد کردن این دختر، یک دستگاه از خودروهای انتظامی را واژگون کرده و شیشه‌های یک مرسدس بنز ماموران را نیز خرد کرده و بدنه آن را با سنگ و چوب مورد حمله قرار دادند.


این گزارش حاکی است ماموران که خشم مردم و جمعیت گسترده را ملاحظه کرده بودند، به سرعت از مهلکه گریختند، اما بعد از وقوع این حادثه، علاوه بر گشت ارشاد، گارد ضد شورش نیز در مقابل ایستگاه متروی منطقه مستقر شد، که طبق آخرین گزارش ها، تا پنجشنبه این آرایش پلیسی ادامه دارد.


همچنین شش دستگاه موتور سنگین به همراه دوازده مامور یگان ویژه پاسداران در محل حضور دارند.
 

 

 

 

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۱, ساعت ۱۰:۵۴ بعد از ظهر

ممنوع الملاقاتی دو زندانی محکوم به اعدام در زندان رجایی شهر

جـــرس: به گزارش منابع خبری، در زندان رجایی شهر کرج، زانیار و لقمان مرادی، دو زندانی کرد محکوم به اعدام، به دستور یکی از مقامات قضایی تهران ممنوع الملاقات شده اند.


به گزارش آژانس خبری موکریان، دو زندانی اهل مریوان به نام های زانیار و لقمان مرادی که حدود سه سال پیش توسط نیروهای امنیتی بازداشت و مدتی را در بازداشتگاه بودند؛ از هفته گذشته به دستور یکی از مقامات قضایی در تهران ممنوع الملاقات شده اند.


تا لحظه تنظیم این گزارش علت اخذ این تصمیم از سوی مراجع قضایی اعلام نشده است.


گفتنی است، زانیار و لقمان مرادی که هم اکنون در زندان رجایی شهر کرج بسر می برند، به اتهام محاربه از طرف شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به اعدام محکوم و به گفته نامبردگان، این حکم در دیوان عالی کشور تأیید شده است.

 

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages