Pines digitales al reves??

28 views
Skip to first unread message

REMOLAR HOMBRADOS ALBERTO (FP)

unread,
Sep 28, 2020, 5:32:31 AM9/28/20
to S4A Community Mail List
Hola, he estado probando los bloques digital-encendido y digital-apagado, y me funcionan al revés. Es posible que sea un error de traducción o de programación?

Gracias!!!!

Lab Zebrafish

unread,
Mar 13, 2021, 6:14:55 PM3/13/21
to S4A Community Mail List
hello
i have exactly the same problem.
all digital ports are inverted.

Victor Casado

unread,
Apr 15, 2021, 7:54:32 AM4/15/21
to Lab Zebrafish, S4A Community Mail List, alberto...@ieslapuebladealfinden.com
Hi both,

That is strange issue (first time we read about that), please could you send any video showing it? And which Arduino boards are you both using?

Regards,

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "S4A Community Mail List" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to s4a-communit...@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/s4a-community/9aa65142-30df-4c5a-a671-35a43dbc4ccen%40googlegroups.com.


--
Víctor Casado
Formador i tècnic en tecnologies creatives
93 551 06 75 (ext. 120)
vict...@citilab.eu

FUNDACIÓ PEL FOMENT DE LA 

SOCIETAT DEL CONEIXEMENT

CORNELLÀ


Citilab Cornellà | http://citilab.eu | Pl. Can Suris s/n | 08940 Cornellà de Llobregat | Barcelona


En compliment de la legislació vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades de contacte seran tractades per FUNDACIÓ PEL FOMENT DE LA SOCIETAT DEL CONEIXEMENT (CITILAB), amb la finalitat de mantenir la relació amb els usuaris dels diferents serveis oferts, inscripció als cursos i a les activitats organitzades, i en el cas de que vostè ho hagi sol·licitat, l’enviament de publicitat relativa als serveis oferts. FUNDACIÓ PEL FOMENT DE LA SOCIETAT DEL CONEIXEMENT (CITILAB) assegura la confidencialitat de les dades aportades i garanteix que, en cap cas, seran cedides per cap altre ús sense que hi hagi un consentiment previ i exprés per part seva.

Per exercir els seus drets sobre les dades personals facilitades, segons preveu la legislació vigent, pot adreçar-se de forma presencial o per correu postal a FUNDACIÓ PEL FOMENT DE LA SOCIETAT DEL CONEIXEMENT (CITILAB), Ref. Protecció de Dades, Pl. Can Suris S/N, 08940, Cornellà de Llobregat, Barcelona, o bé enviar la seva petició al correu electrònic avis...@citilab.eu, indicant en l’assumpte del correu “Ref. Protecció de Dades” (acreditant degudament la seva identitat).

Aquest missatge pot contenir informació confidencial, sotmesa a secret professional o que la seva divulgació està prohibida per la llei. Si vostè no és el destinatari del missatge, si us plau esborri’l i notifiqui’ns-ho de forma immediata, no el reenviï ni copiï el seu contingut.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages