no emulator file???

16 views
Skip to first unread message

Robert Howie

unread,
Jan 30, 2015, 11:34:15 AM1/30/15
to rub...@googlegroups.com

I received this very strange error when trying to start my emulator. Please help me. My "$PATH" is set up correctly so I am stuck with what could be wrong.

Suller Andras

unread,
Feb 1, 2015, 5:15:08 AM2/1/15
to rub...@googlegroups.com
Hi Robert,

I think the "emulator" says that the error is "no such file or directory", but it does not tell you what is missing.


Possible solution:

"Have you installed the 32 bits SDK on a 64 bits host, or vice versa?
If you are on 64bit you will need to install the ia32-libs package."

Or another possible solution:

"You do not need install packages any more!

In directory tools, there are many types of emulator, while my computer works with emulator64-arm! My system is Linux Mint 16 amd64! Good luck!

./emulator64-arm @yxphone -sdcard yxsd -scale 0.8"

Hope one of these helps you!

Cheers,
Andras


On Sat, Jan 31, 2015 at 12:34 AM, Robert Howie <robert...@gmail.com> wrote:

I received this very strange error when trying to start my emulator. Please help me. My "$PATH" is set up correctly so I am stuck with what could be wrong.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Ruboto (JRuby on Android)" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to ruboto+un...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

donV

unread,
Feb 18, 2015, 9:24:47 AM2/18/15
to rub...@googlegroups.com
Hi Robert!

You could try running 

    ruboto setup

in you project directory, and then

    ruboto emulator

and see what output you get.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages