(Live) Tokiói Olimpiai Játékok 2020 Élő

7 views
Skip to first unread message

qwer wqeq

unread,
Jul 25, 2021, 11:39:38 PM7/25/21
to Reddit!! Olympic Games Tokyo 2020 Live Free
A 2020-as nyári olimpia, hivatalosan a XXXII olimpia játékai és a Tokyo 2020 márkanév, egy folyamatos nemzetközi több sportesemény, amelyet jelenleg 2021. július 23. és augusztus 8. között tartanak Tokióban, Japánban, néhány előzetes esemény pedig 21-én kezdődik. Július.
Időpontok: 2021. július 23., péntek - 2021. augusztus 8., vasárnap
Helyszín: Tokió
Stadion: Olimpiai Stadion (Tokió 2020)1200px-2020_Summer_Olympics_text_logo.svg.png
Nézze meg az olimpiát a megnyitótól kezdve a világ minden tájáról érkező sportolók csodálatos ünnepségéig. A Tokyo 2020 olimpiai játékok minden pillanatát élőben nézheti meg a hivatalos olimpiai műsorszolgáltató partnereknek köszönhetően. Élőben és igény szerint eljuttatják Önhöz az olimpiai játékok minden izgalmát és drámáját, a legátfogóbb, relevánsabb és személyre szabottabb kínálattal, bárhol is legyen.

A helyi Tokyo 2020 műsorszolgáltató (ka) t az alábbi dokumentum tartalmazza. Kérjük, olvassa el a megfelelő adási ütemtervet, hogy pontos részleteket nézzen meg arról, hogy mikor és hogyan kell nézni.


Olimpia élő közvetítés: hogyan nézheted meg a Tokyo 2020 online és ingyen ma, tévécsatorna

Mozogjon anime, J-pop és arcade játékok között, mert a 2021-es tokiói olimpia eljutott! Adam Peaty a férfi 100 méteres gyorsúszás döntőjéig tart, a japán Horigame pedig történelmi gördeszkás aranyat nyert, de összesen 339 aranyéremmel várják az összes játékot. Az Egyesült Királyság nézői ingyenesen nézhetik az olimpiát a BBC iPlayeren. Olvassa el, hogy megtudja, hogyan juthat el a tokiói olimpia ingyenes élő közvetítéséhez a világ bármely pontjáról.


Nézze meg külföldről a tokiói olimpiát ingyenesen VPN használatával
Még akkor sem, ha feliratkozott a tokiói olimpia jogtulajdonosaira, saját országán kívül nem férhet hozzá hozzájuk. A szolgáltatás az Ön IP-címe alapján tudja az Ön tartózkodási helyét, és automatikusan blokkolja a hozzáférését.

A virtuális magánhálózat (VPN) segít megkerülni ezt az akadályt. A VPN privát kapcsolatot hoz létre az eszköz és az internet között, így azok a szerverek és szolgáltatások, amelyekhez hozzáfér, nincsenek tisztában azzal, hogy mit csinál. Az összes oda-vissza átadott információ teljesen titkosított.

Sok VPN-szolgáltató létezik, de egyesek megbízhatóbbak és biztonságosabbak, mint mások. Általános szabályként egy fizetős szolgáltatást javasolunk, például az ExpressVPN-t, amely 100 százalékos kockázatmentes pénzvisszafizetési garanciát kínál. Ha az első 30 napban bármikor nem elégedett a szolgáltatással, akkor büntetés nélkül lemondhatja.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages