Olimpijske igre u Tokiju 2020 Uživo

4 views
Skip to first unread message

qwer wqeq

unread,
Jul 26, 2021, 12:02:46 AM7/26/21
to Reddit!! Olympic Games Tokyo 2020 Live Free
Ljetne olimpijske igre 2020., službeno Igre XXXII olimpijade i označene kao Tokio 2020, trajni su međunarodni višenamjenski događaji koji se trenutno održavaju od 23. srpnja do 8. kolovoza 2021. u Tokiju u Japanu, a neki preliminarni događaji počinju 21. Srpanj.
Termini: petak, 23. srpnja 2021. - ned, 8. kolovoza 2021
Mjesto: Tokio
Stadion: Olimpijski stadion (Tokio 2020)


WYoU9jpYdRTV9b3Tn87XPE.jpg

Gledajte Olimpijske igre od ceremonije otvaranja do nevjerojatnih proslava sportaša iz cijelog svijeta. Moći ćete uživo pratiti svaki trenutak s Olimpijskih igara u Tokiju 2020. zahvaljujući službenim olimpijskim emitiranim partnerima. Oni će vam donijeti sve uzbuđenje i dramu Olimpijskih igara, uživo i na zahtjev, s najopsežnijom, relevantnom i prilagođenom ponudom gdje god se nalazili.

Vaš lokalni emiter Tokyo 2020 naveden je u donjem dokumentu. Molimo pogledajte odgovarajuće rasporede emitiranja za precizne detalje kada i kako gledati.


Olimpijske igre uživo: kako gledati Tokio 2020 na mreži i besplatno danas, TV kanal

Pomaknite se preko anime, J-pop i arkadnih igara jer su sletjele Olimpijske igre 2021 u Tokiju! Adam Peaty prošao je do finala na 100 metara prsno, a japanski Horigame osvojio je povijesno zlato u skateboardingu, ali s ukupno 339 zlatnih medalja za grabež, za sve to treba igrati. Britanski gledatelji mogu besplatno gledati Olimpijske igre na BBC iPlayeru. Pročitajte kako biste saznali kako do besplatnog prijenosa uživo s Olimpijskih igara u Tokiju s bilo kojeg mjesta na svijetu.


Gledajte Olimpijske igre u Tokiju besplatno iz inozemstva koristeći VPN
Čak i ako ste pretplaćeni na relevantne nositelje prava na Olimpijskim igrama u Tokiju, nećete im moći pristupiti izvan svoje zemlje. Usluga će znati vašu lokaciju na temelju vaše IP adrese i automatski će vam blokirati pristup.

Virtualna privatna mreža (VPN) pomaže vam da zaobiđete ovu prepreku. VPN stvara privatnu vezu između vašeg uređaja i interneta, tako da poslužitelji i usluge kojima pristupate nisu svjesni što radite. Sve informacije koje prolaze naprijed-natrag u potpunosti su šifrirane.

VPN pružatelja je puno, ali neki su pouzdaniji i sigurniji od drugih. U pravilu predlažemo plaćenu uslugu kao što je ExpressVPN koja nudi stopostotno jamstvo povrata novca. Ako niste zadovoljni uslugom bilo kada u prvih 30 dana, možete otkazati bez ikakvih kazni.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages