Bukowskis söker utvecklare

34 views
Skip to first unread message

Jens Norrgrann

unread,
Feb 1, 2018, 4:25:15 AM2/1/18
to rail...@googlegroups.com

Bukowskis är Nordens ledande auktionshus för konst och design av kvalitet.  Vi möter det stora intresset för konst, design och antikviteter med kunniga specialister, ett fantastiskt utbud – och dessutom med nya tjänster anpassade efter våra kunders behov och önskemål. I dag har Bukowskis förutom slagauktionerna en framgångsrik online-verksamhet och tydlig digital närvaro.

Vi söker nu en utvecklare där huvuduppgiften kommer vara att vidareutveckla och förbättra våra olika system (backoffice, sajt och olika stödsystem) som en del av vårt agila utvecklingsteam.
  
Våra system är primärt byggda i Ruby on Rails, och vi ser det som en mycket stark merit om du har tidigare erfarenhet från större projekt byggda med detta ramverk. Övriga tekniker som det är meriterande att ha erfarenhet av är Git, Amazon Web Services, Nginx, MySQL/Postgres och Elasticsearch.
 
Som person tror vi att du är nyfiken och självgående, med en förmåga att ta egna initiativ. Du har ett genuint intresse av programmering, och deltagande i Open Source-projekt är positivt. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, och vi ser helst att du har 2-3 års yrkeslivserfarenhet inom systemutveckling. 
 
Bukowskis ligger i fina lokaler på Västberga Allé 3 i Hägersten. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi har kollektivavtal med Unionen. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Digital Development Manager, Jens Norrgrann, på 0767-97 88 00 alternativt HR Manager, Marie Förborgen, på 072-707 54 32. Vi söker kontinuerligt så skicka in din ansökan tillsammans med CV snarast men dock senast den 9 februari. Varmt välkommen med din ansökan via e-mail till jens.no...@bukowskis.com.
 
Inför rekryteringsarbetet har vi gjort ett urval av rekryteringskanaler och undanber oss därför samtal och mejl från säljare och rekryteringsföretag.
 

Bukowski Auktioner grundades 1870 och sedan dess har vi förrättat hundratals kvalitetsauktioner för konst och konsthantverk. Idag är våra traditionella auktioner störst i Norden i alla segment medan vi är näst störst på onlineauktioner. Tack vare den breda expertis som våra ca 165 anställda på 4 orter (inklusive Helsingfors) besitter kan vi erbjuda förstklassiga föremål från alla tider till rätt kunder över hela världen.


Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages