Websocket Gateway stops working suddenly

51 views
Skip to first unread message

julien....@gmail.com

unread,
May 19, 2016, 4:06:10 PM5/19/16
to Railo
I have a problem with websocket-extension gateway.

The websocket handshake stops working suddenly after few days or hours.

  1. I received opcode -1 after a while on my browser and I have tried to directly connect on the server with a websocket java client and no more result (no handshake) when that is happening.
  2. The status of the Gateway on the admin panel is RUNNING.
  3. I have seen that TOMCAT is reading the internal port of my websocket gateway (netstat sniffer).
  4. If I sniff the port I see that the port receive the packets but send nothing to the remote ip.
  5. I can simply restart the gateway to fix the problem in my admin panel.
  6. NOTING on the logs files! Only NGINX that the upstream is not working.

Someone has experimented this problem?

I use AWS linux instance with railo/tomcat/nginx/websocket-extension (https://github.com/getrailo/railo/wiki/extensions-websockets_gateway).

Thank you,
Julien

Andrew Dixon

unread,
May 21, 2016, 5:49:00 PM5/21/16
to ra...@googlegroups.com
I think you will find most people here have moved to the Lucee Google Group:


So you might be better off posting over there. 

Also you should upgrade to Lucee ASAP as it has security fixes for vulnerabilities that exist in Railo and have not been patched in Railo.

Kind regards,

Andrew

--
Did you find this reply useful? Help the Railo community and add it to the Railo Server wiki at https://github.com/getrailo/railo/wiki
---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Railo" group.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/railo/db665d67-2202-4ba3-bb8f-0583f877f37d%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages