python-mk

python-mk@googlegroups.com

Description

Отворена група за дискусии за сите заинтересриани за програмскиот јазик Python. Секој втор четврток собирање во хаклабот КИКА (http://spodeliznaenje.blogspot.com/)

Language

Macedonian (United States)

Privacy

Anyone on the web
can see group
Group members
can view members
Anyone on the web
can view conversations
Group members
can post
Anyone on the web
can join group