Zoom trening: 10.04.2021. Profesionalna orijentacija za psihologe

6 views
Skip to first unread message

Irena Werner

unread,
Mar 30, 2021, 4:29:13 AM3/30/21
to UDRUŽENJE PSIHOLOŠKIH SAVETNIKA SRBIJE

Zoom trening: 10.04.2021. Profesionalna orijentacija za psihologe 
 

Zoom trening PROFESIONALNA ORIJENTACIJA ZA PSIHOLOGE namenjen je apsolventima kao i dipl. i master psiholozima koji počinju da rade u privatnoj praksi sa klijentima kojima je potrebna usluga profesionalne orijentacije za srednju školu ili fakultet ili karijernog savetovanja za odrasle.

Posebno se preporučuje školskim psiholozima koji mogu da prodube postojeće znanje o profesionalnoj orijentaciji. Takođe je namenjena i studentima psihologije koji žele da se upoznaju sa praktičnim aspektima profesionalne orijentacije.

Polaznici dobijaju radni materijal i sertifikat o pohađanju treninga sa brojem sati, kao i pristup privatnoj grupi za dalju podelu znanja i konsultacije.

Trening vodi master psiholog i licencirani REBT psihoterapeut Irena Werner.

Broj mesta je ograničen. Radi se u malim grupama do 10 polaznika. Prednost imaju polaznici koji ranije izvrše uplatu. Kotizacija je 8500 rsd. Nadalje će se ovaj trening isključivo nalaziti u snimljenom obliku.

Prijava na: lana.ran...@pscentar.com.
 
This electronic message is for exclusive use by the person(s) to whom it is addressed, and may contain information that is confidential or privileged and exempt from disclosure under applicable law. If you are not an intended recipient, please be aware that any disclosure, dissemination, distribution or copying of this communication, or the use of its contents, is prohibited. If you have received this message in error, please immediately notify me of your inadvertent receipt and delete this message from all data storage systems. Thank you.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages