Online trening Profesionalna selekcija i regrutacija 16.08.2020. od 13 do 17h

4 views
Skip to first unread message

Irena Werner

unread,
Aug 13, 2020, 10:20:12 AM8/13/20
to UDRUŽENJE PSIHOLOŠKIH SAVETNIKA SRBIJE, bih.sci.p...@googlegroups.com, obrazovna_psih...@yahoogroups.com, yahoogroups, Psiholozi, Grupa Psiholozi, Yahoogroups, Forum Studenata Psihologije
Ovladajte regrutacijom i selekcijom kandidata! Online trening Vam omogućava da se upoznate sa svim alatima i tehnikama koje se koriste u regrutaciji i selekciji kandidata za različite pozicije. Bilo da planirate da radite u agenciji koja se profesionalno bavi regrutacijom i selekcijom kadrova za svoje firme - klijente ili da radite internu HR aktivnost u kompaniji u kojoj ste se zaposlili, saznajte koji su najnoviji trendovi u akviziciji kandidata.
Trening obuhvata sledeće celine: alati i tehnike koji se koriste za regrutaciju i selekciju kandidata, kad kako koji i koliko, kako napraviti oglas koji će privući kandidate, dodatni alati za regrutaciju, karijerni plan, pravljenje pool-a kandidata, testovi koji se koriste za procenu kandidata, način vođenja intervjua i provera kompetenci za određeno radno mesto, procena uspešnosti selekcije i regrutacije. Trening se organizuje 16.08.2020.sa početkom u 13 h.

Polaznici dobijaju radni materijal i sertifikat o pohađanju treninga sa brojem sati.

Trening vodi master psiholog Marija Dimitrijević, HR konsultant sa 15+ godina iskustva u ovoj oblasti.
Kotizacija je 5500 rsd.

Prijava na: off...@pscentar.com. Broj mesta je ograničen. Radi se u malim grupama do 10 polaznika. Prednost imaju polaznici koji ranije izvrše uplatu. Dobrodošli! 
This electronic message is for exclusive use by the person(s) to whom it is addressed, and may contain information that is confidential or privileged and exempt from disclosure under applicable law. If you are not an intended recipient, please be aware that any disclosure, dissemination, distribution or copying of this communication, or the use of its contents, is prohibited. If you have received this message in error, please immediately notify me of your inadvertent receipt and delete this message from all data storage systems. Thank you.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages