Seminar Osnove farmakoterapije u psihijatriji za Psihologe i psihoterapeute

2 views
Skip to first unread message

Irena Werner

unread,
May 15, 2024, 3:53:07 AMMay 15
to UDRUŽENJE PSIHOLOŠKIH SAVETNIKA SRBIJE, Psihoterapija Grupa
Drage kolege, 

pozivavamo Vas na:

EDUKATIVNI SEMINAR: Osnove farmakoterapije u psihijatriji za Psihologe i psihoterapeute koji se održava uživo 25.05.2014. od 10-13h u Beogradu. Seminar vodi spec. psihijatrije Tatjana Vlašković.
CILJEVI:
Edukativni seminar obuhvata primere iz prakse, razmatra najčešće nedoumice da li je i u kom trenutku potrebno uvesti farmakoterapiju u radu sa klijentima i nudi praktična rešenja za brojne situacije u psihoterapiji. Takođe, učesnici će imati priliku da unaprede svoja znanja i povećaju nivo samopouzdanja u radu sa klijentima.
KOME JE NAMENJEN:
Seminar je namenjen najpre psihoterapeutima i psiholozima koji rade u privatnoj praksi sa klijentima te obogatiti svoja znanja iz ove oblasti. Mogu se prijaviti i edukanti različitih psihoterapijskih pravaca, studenti humanističkih nauka, laici.
DINAMIKA RADA:
Rad se odvija u grupi do 10 učesnika, kombinovano sa prezentacijom, diskusijom, radom u malim grupama.
Učesnici dobijaju radni materijal i sertifikat Psihološkog savetovališta Centar kojim se potvrđuje uspešno završen edukativni seminar iz oblasti farmakoterapije.
CENA: 6000 RSD
KURS VODI:
TATJANA VLAŠKOVIĆ, spec. psihijatrije i REBT psihoterapeut.
Završila je akademske specijalističke studije, odsek Neurologija. Na doktorskim je studijama na Medicinskom fakultetu u Beogradu i ima višegodišnje iskustvo u vođenju psiholoških radionica i stručnih edukacija. Zaposlena je u Polimedic ordinaciji.
Obavezne PRIJAVE putem:
E-mail: off...@pscentar.com, prednost prilikom prijave imaće učesnici koji ranije izvrše uplatu.

Dobrodošli! 
This electronic message is for exclusive use by the person(s) to whom it is addressed, and may contain information that is confidential or privileged and exempt from disclosure under applicable law. If you are not an intended recipient, please be aware that any disclosure, dissemination, distribution or copying of this communication, or the use of its contents, is prohibited. If you have received this message in error, please immediately notify me of your inadvertent receipt and delete this message from all data storage systems. Thank you.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages