Formare in psihoterapie integrativa la Timisoara, Resita, Cluj si Bucuresti

4 views
Skip to first unread message

PsihoBlue

unread,
Jan 12, 2012, 10:53:15 AM1/12/12
to psi...@googlegroups.com

Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa (ACCPI) organizeaza grupe de formare in psihoterapie integrativa in Timisoara, Resita, Bucuresti si Cluj.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare va rugam contactati:

cab...@psihoterapia.eu sau dr.oana.ma...@gmail.com

tel.0730591771

 

Data de incepere a grupurilor de formare in psihoterapie integrativa:

Timisoara: 3-4 martie 2012

Cluj: 17-18 martie 2012

Resita: 3-4 martie 2012

Bucuresti: 28-29 aprilie 2012

Formarea in psihoterapie integrativa organizata de ACCPI (Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa) este acreditata de catre COPSI (Colegiul Psihologilor din Romania - aviz profesional RF-2-TM-108, aprobat cu PV 10/ 09.12.2011) si de catre EAIP (European Association for Integrative Psychotherapy- Asociatia Europeana de Psihoterapie Integrativa).  La finalul programului de formare se obtine certificarea in vederea obtinerii avizului de libera practica in psihoterapie integrativa si a certificatului european de psihoterapeut.

Formarea in psihoterapie integrativa cuprinde:

640 de ore de teorie si aplicatii practice (formare de baza)

250 de ore de dezvoltare personala

200 de ore de supervizare

La finalul primilor 3 ani de formare se obtine certificarea in vederea obtinerii avizului de libera practica ca psihoterapeut sub supervizare, iar la finalul programului de formare se obtine certificarea in vederea obtinerii avizului de libera practica ca psihoterapeut autonom. Dupa obtinerea gradului de specialist puteti de asemenea urma formarea pentru supervizor si formator in cadrul ACCPI.

Modulele de formare se organizeaza la sfarsit de saptamana (sambata si duminica, sau vineri dupa-amiaza, sambata si duminica).

Formatori ACCPI: Oana Maria Popescu, Silvia Georgiana Gane, Loredana Ileana Drobot, Peter J. Hawkins (Marea Britanie), Maria Gilbert (Marea Britanie), Daniela Hiera (psihologie clinica), Bianca Macavei (psihoterapie cognitiv-comportamentala), Liana Don (psihoterapie pozitiva), Adriana Oachis (psihodrama), Andrei Constantinescu (psihanaliza).

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages