Noi aparitii editoriale

3 views
Skip to first unread message

Editura AMSTA Publishing

unread,
Oct 15, 2008, 2:43:29 PM10/15/08
to psi...@googlegroups.com

amsta-logo.jpg                                                                            OCTOMBRIE  2008

Cei sase stalpi ai increderii in sine

Nathaniel Branden

ColectiaMotivational

       

CEA MAI COMPLETA LUCRARE DESPRE RESPECTUL DE SINE.

      CU ADEVARAT O LUCRARE CLASICA.

T. George Harris, fost editor al revistelor

     American Health, Psychology Today si Harvard Business Review

 

In cartea Cei sase stalpi ai increderii in sine, Nathaniel Branden ne impartaseste rezultatele unei cariere incununate de succes, obtinute in urma unei vieti dedicate activitatii de cercetare. Patrunzatoare si provocatoare, lucrarea de fata isi propune sa demonstreze importanta respectului de sine in mentinerea sanatatii psihice, in realizarile personale si in stabilirea unor relatii pozitive cu ceilalti.

Si totusi, cum reusim sa avem parte de o incredere in sine autentica? Dr. Branden prezinta cei sase stalpi ai increderii in sine: sase practici pe care sa le aplicam in viata de zi cu zi. Pentru prima data avem la indemana o serie de exercitii simple, dar eficiente, care accentueaza constiinta de sine si eficienta fiecaruia dintre noi. Explorand importanta respectului in noi insine la locul de munca, in relatia dintre parinti si copii, in educatie, psihoterapie si societate, dr. Branden ofera sfaturi utile celor responsabili de dezvoltarea respectului de sine in altii si ne explica de ce este imperativa cultivarea respectului de sine in secolul XXI.

Atotcuprinzatoare ca scop si viziune, plina de incursiuni geniale in natura umana, Cei sase stalpi ai increderii in sine este lucrarea de ultima generatie in domeniul psihologiei respectului de sine.

 

„Cei sase «stalpi» ai  doctorului Branden ne ofera fundatia pentru o viata pe care ne putem construi familia, educatia si afacerile.“

– Denis Waitley, doctor in filosofie,

autorul lucrarii The Psychology of Winning

 

„Nathaniel Branden va fi considerat fara indoiala unul dintre cei mai mari psihologi ai secolului.“

– Colin Wilson, autorul lucrarii The Outsider


In conformitate cu legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece:  contine datele necesare de identificare; acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar; adresa d-voastra de e-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri, fie in adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor intalniri de afaceri; acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de oferta companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi produse pe care vi le putem oferi.
         Pentru ca intelegem si apreciem dorinta dumneavoastra de intimitate, ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs, iar daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor va rugam sa ne scrieti un mesaj cu subiectul
DEZABONARE la adresa off...@amsta.ro

 Va multumim pentru intelegere !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                            

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages