Formare- Psiho Blue

9 views
Skip to first unread message

Psiho Blue

unread,
May 2, 2011, 6:15:10 AM5/2/11
to psi...@googlegroups.com


Workshop de psihoterapia copilului- Scoala Vrajitorilor

Bucuresti, 21-22 mai 2011

“Scoala Vrajitorilor” este un program dezvoltat pentru psihoterapia copilului, cu aplicabilitate in psihoterapia adultului, adecvat atat in psihoterapia individuala cat si in psihoterapia de grup. Pornind de la ceea ce se numeste mitul psihoterapeutic, adica  modelul explicativ central oricarei forme de psihoterapie, este prezentat un model integrativ insumand elemente teoretice de orientari diverse. Workshop-ul cuprinde o scurta parte teoretica si se axeaza pe aplicatii practice eclectice, incluzand tehnici originale pentru abordarea terapeutica a copilului si adultului.

Din tematica: psihoterapia si cadrul contextual, principalele orientari psihoterapeutice in tratamentul psihologic al copilului si adultului, mitul psihoterapeutic, structura si tehnici specifice in programul “Scoala Vrajitorilor”, fundamente teoretice integrative, crearea contextului lipsit de autenticitate.

Conducator de workshop: Oana-Maria Popescu, Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa

Pentru inscrieri si informatii suplimentare va rugam contactati:

Organizator

Mirela Motronea, tel. 0744.178166

Email: curs2010...@gmail.com

Workshop de psihosexologie

Interventii psihoterapeutice in psihosexologie

Timisoara, 14-15 mai 2011

 

Workshop-ul “Interventii psihoterapeutice in psihosexologie” se axeaza pe teoria integrativa si tehnicile psihoterapeutice in disfunctiile sexuale si dificultatile personale care au in componenta dificultati legate de aspecte psihosexuale. Vor fi prezentate principiile generale ale psihoterapiei psihosexuale, modelele comportamentale in psihosexologie, utilizarea programarii neurolingvistice in cazul problemelor legate de sexualitate, elemente de psihoterapia cuplului si psihoterapie narativa. Se va insista pe aplicarea practica a tehnicilor psihoterapeutice, incluzand tehnici de tip familial, art-terapie, NLP, imagerie ghidata si metafore terapeutice. Vom lucra cu jocuri de rol, studii de caz si exercitii specifice de adresare a intrebarilor in psihosexologie.

Orar: Sambata, 14 mai, orele 10-20; Duminica, 15 mai, orele 10-15

Conducator de workshop: Oana-Maria Popescu, Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa

Locul desfasurarii: Timisoara

Taxa de participare: 200 RON

Cine poate participa? Studenti si absolventi de psihologie, medicina, asistenta sociala, psihoterapeuti, persoane interesate de dezvoltarea personala.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare va rugam contactati:

Aurora Ardelean, coordonator programe de formare, centrul Psiho Blue Timisoara

aurora....@gmail.com

tel: 0729.715.384

 

Tabara de dezvoltare personala

“Mitologia personala a drumului in timp”

Ighiu, 18-23 iulie 2011

 

Chiar si in timpul somnului oamenii sunt constienti de trecerea timpului: atunci cand ne trezim stim ca am dormit o noapte si nu o luna. Totuşi pentru inconstientul uman timpul nu exista. In stare de veghe avem o directie mentala a timpului, directie creata de perceptia deplasarii de la ceva cunoscut -trecutul- la ceva necunoscut- viitorul. Mintea umană transforma continuumul spatiu-timp in momente sau ”acum absolut” si amesteca aceste momente intr-o continuitate aparenta prin suprapunerea momentelor in miscare. Perceptia temporala influenteaza comportamentul si afectează identitatea. Fiecare dintre noi avem o proprie mitologie a parcursului nostru in timp: timpul trece repede sau incet, il folosim mai mult sau mai putin, ne lasam prinsi de stres sau pur si simplu avem probleme sa ne gestionam timpul.

In cadrul taberei vom lucra cu managementul timpului, elemente de psihoterapie narativa, analiza tranzactionala si aplicatii practice pentru a descoperi ce inseamna timpul pentru noi si cum il putem „folosi” pentru starea de bine.

Din tematica: regresia si progresia temporala, imagerie ghidata, perceptia timpului, povestea timpului personal, viata noastra in timp.

 

Moderator: Oana-Maria Popescu, Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa

 

Pentru inscrieri si informatii suplimentare va rugam contactati:

Aurora Ardelean, coordonator programe de formare, centrul Psiho Blue Timisoara

aurora....@gmail.com

tel: 0729.715.384

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages