PSake, Windows Server 2012 w/ Powershell 3 - Broken?

136 views
Skip to first unread message

kpr...@pch.com

unread,
Mar 15, 2014, 11:02:32 AM3/15/14
to psake...@googlegroups.com
Hi,

I have been using psake for quite a while now with no issues on a variety of OS/Bitness combinations however I am running into a problem now attempting to configure a new build server running on Windows Server 2012 (64bit) with Powershell 3.0.

When I execute psake I get the following error:


3/7/2014 10:09:01 AM: An Error Occurred:
The expression after '.' in a pipeline element produced a object that was not
valid. It must result in a command name, script block or CommandInfo object.
At
\\tools\psake\psake.psm1:365
char:11
+         . $MyInvocation.MyCommand.Module $initialization
+           ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    + CategoryInfo          : InvalidOperation: (:) [], RuntimeException
    + FullyQualifiedErrorId : BadExpression

Again, the exact same build script is working fine on all other machines but I am unable to understand why this build is failing on this box.

I have ensured that the Windows Server 2012 machine has all the latest updates/patches/hotfixes.

Any assistance with this issue is greatly appreciated.

Damian Hickey

unread,
Apr 1, 2014, 3:56:17 AM4/1/14
to psake...@googlegroups.com
I've responded to your issue on github looking for a repro script.

Am using psake here on Windows Server 2012 and not seeing this problem. 
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages