Curs dellatí actiu: Colloquia Latina VIII (de l’1 al 15 de juliol 2021)

4 views
Skip to first unread message

Ramon Torné Teixidó

unread,
May 24, 2021, 11:08:37 AM5/24/21
to professorat-de-clas...@googlegroups.com

 

Amigues, amics,

 

Arribem ja a la VUITENA EDICIÓ dels cursos de llatí actiu que organitza l'ICE de la UAB des de fa anys, els COLLOQVIA LATINA BARCINONENSIA, i que tan bon acolliment estant tenint per tal de millorar les competències actives de la llengua llatina i la seva didàctica i que compta amb el referent pedagògic del mètode comunicatiu i contextual de Hans Ørberg.

 

Enguany el curs computa també amb 30 hores lectives. Aquest fet permetrà al professorat interí i substitut poder obtenir el reconeixement de formació que exigeix la Generalitat en els cursos d’estiu.

 

El curs s'impartirà totalment en línia, bo i fent servir tots els instruments disponibles per a la docència a distància. La plataforma de videoconferència que tindreu a l'abast és una plataforma de màxima seguretat i permetrà la interacció de tot el grup d'alumnes. Ens ajudarà, igualment, el professor Samuel González (creador i mantenidor del web www.latinonline.es) en qüestions tècniques. L'alta qualitat, doncs, queda assegurada.  Per a obtenir el certificat d'aprofitament del curs caldrà haver entregat el 100 % dels deures encarregats.

 

El professorat compta amb un ventall internacional i amb plena solvència amb els mètodes de llatí com a llengua viva. Sebse anar més lluny, la professora Sandra Ramos ha rebut premis per innovacions educatives. La nòmina és la següent Paco Carbajo (UAB), Eduardo Flores (UNAM), Michael Kopf (Agros education, https://sites.google.com/view/agros-edu), Ana Mayor (@AnaMayorTena), Sandra Ramos (@SandraIRamosM), Ramon Torné (www.culturaclassica.com)

 

Des d'avui mateix podeu fer la la matrícula oficial i definitiva al curs. La pàgina web de la Universitat Autònoma de Barcelona ja està preparada per a fer pagaments amb targeta bancària, és segura. Caldrà que seguiu les instruccions de manera escrupulosa, ja veureu que no és difícil:

 

https://www.uab.cat/web/cursos-estiu-professorat/Colloquita-llatina-Barcinonensia-VIII-1345839643991.html

 

(Si heu fet altres cursos a la Universitat Autònoma conservareu un NIU, núm. d'Identificacó de la  Universitat. Si no heu fet mai cap curs, us heu de matricular "sense NIU")

 

Per a reservar plaça us prego que empleneu les dades d'aquest formulari i que reenvieu el missatge a tothom que pugui estar interessat.

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7-foGI_Y3P9zdIJ9oC6CJSDycni83_6wITIcbubAWbJBfpQ/viewform

 

Fins aviat!

 

Ramon Torné (en nom del grup de coordinació dels ‘Colloquia Latina Barcinonensia’)

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages