concurs Odissea

0 views
Skip to first unread message

Sebastià Giralt

unread,
Dec 3, 2018, 3:46:10 PM12/3/18
to professorat-de-clas...@googlegroups.com
Companyes, companys

L’APLEC convoca la vuitena edició del Concurs Odissea a Catalunya, aquesta vegada amb el tema “La ciència i la tecnologia a Grècia i Roma”. Hi poden participar tots els estudiants dels centres de secundària de Catalunya, tot i que està adreçat principalment als que cursen Cultura Clàssica, Llatí i Grec. En edicions anteriors els estudiants inscrits han superat el miler.

El concurs es desenvoluparà entre el dilluns 4 i el dijous 7 de febrer (primera fase), i els dimecres 13 de febrer (desempat a Catalunya) i dijous 20 de febrer (fase final estatal respectivament). 

La inscripció dels equips es realitzarà entre el dilluns 3 de desembre de 2018 i el dijous 31 de gener de 2019, ambdós inclosos. 

També hi participen les seccions de la SEEC d’Andalusia, Aragó, Astúries (en col·laboració amb l’Asociación asturiana de profesores de Latín y Griego “Céfiro”), de Canàries, de Galícia, d’Extremadura, de Madrid, de València-Castelló i de Valladolid.Twitter: #OdiseaXIX

Xavi Tresserra

unread,
Jan 25, 2019, 11:39:43 AM1/25/19
to professorat-de-clas...@googlegroups.com
Companys, companyes,

queda una setmana per tancar les inscripcions, fins divendres 31 de gener. Ara mateix hi ha 853 alumnes inscrits, ben a prop de superar el miler com en les dues darreres edicions. Als qui encara no ho hagueu fet, us animem a participar i gaudir del repte d'aquests quatre dies.
Fins ben aviat. Feliç Odissea!

Missatge de Sebastià Giralt <sgi...@gmail.com> del dia dl., 3 de des. 2018 a les 21:46:
--
Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrit al grup "Professorat de clàssiques de Catalunya" de Google Groups.
Per cancel·lar la subscripció a aquest grup i deixar de rebre els seus missatges, envieu un correu electrònic a professorat-de-classiques...@googlegroups.com.
Per veure més opcions, visiteu https://groups.google.com/d/optout.

isabel fdez

unread,
Jan 31, 2019, 3:48:26 PM1/31/19
to professorat-de-clas...@googlegroups.com
Hola Sebastià, no he rebut mail de confirmació de Team Percabeth. Està inscrit aquest grup?
Salutacions!
Isabel

--
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages