Curs de llatí actiu: Colloquia Latina IX (del 4 al 8 de juliol 2022)

9 views
Skip to first unread message

Ramon Torné Teixidó

unread,
May 5, 2022, 11:48:25 AM5/5/22
to professorat-de-clas...@googlegroups.com

Amigues, amics,

 

Arribem ja a la NOVENA EDICIÓ dels cursos de llatí actiu que organitza l'ICE de la UAB des de fa anys, els COLLOQVIA LATINA BARCINONENSIA, i que tan bon acolliment estant tenint per tal de millorar les competències actives de la llengua llatina i la seva didàctica i que compta amb excel·lents pedagògics.

 

De la mateixa manera que altres vegades, el professorat inscrit podrà obtenir el reconeixement de formació que exigeix la Generalitat per a múltiples ocasions (mèrits, oposicions, cursos d’estiu, etc.). El preu del curs són 55 Euros.

 

El professorat d’enguany gaudeix també de reconeixement internacional i plena solvència amb els mètodes de llatí com a llengua viva. Impartiran lliçons: la professora Luisa Aguilar, doctora en Filologia llatina –amb una tesi escrita totalment en llatí– i coautora d’una novetat important, Via Latina; també impartirà classes el professor Eduardo Flores, que es desplaçarà expressament des de Mèxic i que també imparteix classes (per exemple de paleografia llatina, en llatí) a Schola latina.

 

Des d'avui mateix podeu fer la la matrícula oficial i definitiva al curs. La pàgina web de la Universitat Autònoma de Barcelona ja està preparada per a fer pagaments amb targeta bancària, és segura. Caldrà que seguiu les instruccions de manera escrupulosa, ja veureu que no és difícil:

 

https://www.uab.cat/web/formacio/activitats-d-estiu/colloquia-latina-barcinonensia-ix-1345857568300.html

 

(Si heu fet altres cursos a la Universitat Autònoma conservareu un NIU, núm. d'Identificacó de la  Universitat. Si no heu fet mai cap curs, us heu de matricular "sense NIU")

 

Per a reservar plaça us prego que empleneu les dades d'aquest formulari i que reenvieu el missatge a tothom que pugui estar interessat.

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdZtKNHCbqsP47yV7xP8aQryMdi8kYvUlncCzeB-dTnxZLKow/viewform

 

Fins aviat!

 

Ramon Torné (en nom del grup de coordinació dels ‘Colloquia Latina Barcinonensia’)

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages