Curs de llatí actiu: Colloquia Latina VII (del 13 al 17 de juliol 2020)

2 views
Skip to first unread message

Ramon Torné Teixidó

unread,
Mar 18, 2020, 3:41:47 PM3/18/20
to professorat-de-clas...@googlegroups.com
Amics,

Arribem ja a la SETENA EDICIÓ dels cursos de llatí actiu que organitza l'ICE de la UAB des de fa anys, els COLLOQVIA LATINA BARCINONENSIA, i que tan bon acolliment estant tenint per tal de millorar les competències actives de la llengua llatina i la seva didàctica i que compta amb el referent pedagògic del mètode comunicatiu i contextual de Hans Ørberg.

Enguany el curs computa 30 hores lectives (i no 20 com fins ara), tot i que només 25 seran presencials. Les altres 5 hores organitzarem unes activitats alternatives complementàries. Aquesta innovació de les 30 hores permetrà al professorat interí i substitut poder obtenir el reconeixement de formació que exigeix la Generalitat.

A més de la col·laboració docent del Collegium Latinitatis, comptem amb la presència de professors de renom internacional i que han ensenyat arreu d'Europa i del món. El nivell, doncs, serà més que solvent.

Sobre les dates de celebració del curs hem de dir que, en haver-se anunciat un altre curs semblant a Tarragona la setmana del 6 al 10, per tal d'evitar incompatibilitats a aquells que es vulguin apuntar als dos cursos, l'ICE de la UAB l'ha programat del 13 al 17 de juliol, en horari de matí, des de les nou a les dues del migdia.

Per a reservar plaça us prego que empleneu les dades d'aquest formulari i que reenvieu el missatge a tothom que hi pugui estar interessat.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7-foGI_Y3P9zdIJ9oC6CJSDycni83_6wITIcbubAWbJBfpQ/viewform

Fins aviat!

R.Torné
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages