Crida a participar en el Circulus Latinus Barcinonensis (grup de treball reconegut pel Dept. Ensenyament)

11 views
Skip to first unread message

Ramon Torné Teixidó

unread,
Sep 18, 2022, 3:12:48 PM9/18/22
to professorat-de-clas...@googlegroups.com

Amigues, amics,

 

Amb l'inici del curs acadèmic iniciem també les sessions del Circulus Latinus Barcinonensis (@circulusbcn) que acull de bon grat a tothom interessat a fer del llatí no sols la llengua vehicular de les seves comunicacions.

 

Com ja deveu saber, des de fa temps, els participants a les reunions del Circulus Latinus Barcinonensis obtenen el reconeixement de 40 hores de formació permanent per part del Dept. Ensenyament. Segons teníem per costum, enguany ens reunirem en les sales del Pati Llimona, dependències situades en la mateixa porta decumana de l'antiga Bàrcino. Però preveiem també que es pugui fer opcionalment en línia, amb el programa google-meet. Seran, doncs, sessions en doble format, tant presencial com telemàtic. Teniu el calendari disponible en el blog < https://circuluslatinusbarcinonensis.blogspot.com >.

 

1. Els interessats us podeu inscriure en aquest enllaç del Centre de Serveix Educatius de Montcada i Reixac: < https://bit.ly/3Ub2LyL >

 

Veureu que es tracta de l'activitat 4060031406 "Circulus latinus barcinonensis" on podeu fer la inscripció, que és gratuïta.

 

Recordeu que la inscripció oficial es podrà fer fins al dia 26 de setembre.

 

2. Us preguem també que empleneu el següent formulari de preinscripció per tal d'anar preparant els diferents nivells i agrupacions de llengua llatina. Serà de gran utilitat per posar-nos a treballar ja des de la primera sessió. L'adreça del formulari és la següent:

< https://bit.ly/3QXVY8O >

 

Salutacions cordials,

 

R.Torné

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages