אני מקווה שכולם מצבם טוב.
אני פונה אליכם בבקשת עזרה.
אחת מבנותיי סובלת משיתוק מוחין מלידה ויושבת לה בכסא גלגלים. אמנם יש לה מוגבלות פיזית, אבל – ב"ה וקע"ה! – אין לה קוגניטיבית.
ומזה שנים היא מכירה בעובדות שבתור ילדה עם מוגבלות היא לא תהנה מהדברים הפשוטים שכל ילד וכל ילדה יכולים בלי מאמצים גדולים. וההרגשה הזאת בולטת במיוחד בזמן הקיץ, כשכל החברות שלה יוצאות למחנות קיץ ולטיולים... והיא יושבת לה בבית מחוץ למסגרת חברותיה ... מפני שאין לה את היכולת לעשות את כל זה.
עד לפני כשנתיים לא היה בשבילה ובשביל ילדות כמוה, הסובלות ממוגבלות פיזית וללא פיגור, מסגרת כלשהיא שיכול לתת לה מענה ותעסוקה בזמן הקיץ.
ולכן החלטנו ביחד, אשתי, בנותיי הגדולות ואני, להקים מחנה קיץ מיוחד לקבוצה של בנות מיוחדות שיכול לתת להן מענה לצרכיהן, בין הרגשית ובין החברתיות. פתחנו מחנה קיץ וקראנו לה "קמפ ביחד", בה היא תוכל להרגיש כ"חלק מן החברה".
הלינקים המצ"ב הופקו מסרטונים שהסרטנו מהמחנות בשנתיים האחרונים:
http://youtu.be/PvyTFPBRrIo הופק מסרטונים מקמפ 5772 2012
http://youtu.be/eGhll1zpQSM הופק ע"י אחת הבנות ה"יושבות" מסרטונים מקמפ 5771 2011
מאחר והרבה מהבנות באות ממשפחות עניות על כן עלינו להשלים את הפער ואני זקוקים לעזרתכם!!!!!
לתרומות פטור-מס (סעיף 46) דרך פיי-פאל (paypal) או כרטיס אשראי נא תרמו בלינק: http://my.jraise.com/he/Camp_BeYahad
תרומות בצ'ק אפשר לשלוח אל:
המוטב: עמותת בית ישי
משפ' בן זאב
ד"נ נחל שורק ת"ד 148
בית חלקיה 76815
לקבלת מידע או כל דבר אחר אפשר ליצור עמי קשר או במייל Camp.B...@gmail.com או בנייד שלי 052-461-9988.
תודה רבה
ותזכו למצוות!