Enjeksiyonla Kalıplamada İşlenecek Hammaddeye Uygun Proses Seçimi
Eğitmen: Doç. Dr. Tuncer YALÇINYUVA
PAGDER, 2016 yılı bahar döneminde uzman eğitmen kadrosuyla yeni teknoloji ve trendlere duyarlı, deneyerek ve uygulayarak öğrenme yaklaşımını eğitimlerine entegre etmiştir.
Bu kapsamda, uzmanlık programının sunduğu tüm eğitimlere olduğu gibi, program içinden seçeceğiniz eğitimlere ayrı ayrı da başvurabilirsiniz.
4 Nisan 2016 Pazartesi günü PAGDER Dernek Merkezi'nde “Enjeksiyonla Kalıplamada İşlenecek Hammaddeye Uygun Proses Seçimi” eğitimi gerçekleştirilecektir.
|
4 Nisan 2016
Pazartesi
|
Enjeksiyonla Kalıplamada İşlenecek Hammaddeye Uygun Proses Seçimi
|
|
Saat
|
04.04.2016 / 10.00 – 17.00
|
|
Yer
|
PAGDER Dernek Merkezi
|
|
Eğitmen
|
Doç. Dr. Tuncer YALÇINYUVA
|
|
Ayrıntılı Bilgi
|
Eğitim İçeriği
|
Eğitime katılım bedeli PLASFED, MAKFED ve EVFED'e bağlı dernek üyeleri ile EVSİD üyelerine 1 kişi için 325 TL+KDV, ilave her kişi için 275 TL+KDV; PLASFED, MAKFED ve EVFED'e bağlı dernek üyesi olmayanlar ile EVSİD üyesi olmayan sektör mensuplarımız için 1 kişi 500 TL+KDV, ilave her kişi için 400 TL+KDV'dir.
Linkte yer alan katılım formunun en geç 1 Nisan 2016 Cuma gününe kadar doldurulması gerekmektedir.
Bununla birlikte, uzmanlık paket programımız ve diğer eğitimler için aşağıdaki tabloyu inceleyebilirsiniz.
-
Plastik Malzemeler ve İşleme Yöntemleri Uzmanlık Paket Programı’na katılmak için tıklayınız.
Paket program, PLASFED, MAKFED ve EVFED’e bağlı dernek üyeleri ile EVSİD üyelerine 1 kişi için 3.000 TL+KDV, ilave her kişi için 2.700 TL+KDV; PLASFED, MAKFED ve EVFED’e bağlı dernek üyesi olmayanlar ile EVSİD üyesi olmayan sektör mensuplarımız için ise 1 kişi 3.750 TL+KDV, ilave her kişi için ise 3.400 TL+KDV’dir. Programın tamamına katılan sektör mensuplarına uzmanlık sertifikası verilecektir.
Ayrıntılı bilgi için; PAGDER’den Selin PORTAKAL ile 444 20 85 | 119 telefon numarasından veya selin.p...@pagder.org adresinden iletişime geçebilirsiniz.
Saygılarımızla,
Selçuk MUTLU
Genel Sekreter
|