parvandi

Contact owners and managers
چرا باید به وکیل ملکی مراجعه کنیم . شاید در ابتدای امر بگویید مراجعه به وکیل مخصوصا وکیل ملکی اساسا نیاز نیست . چرا باید برای وکیل یا وکیل ملکی هزینه کنم چرا که همه به محق بودن من ایمان دارند و حتی قاضی هم بر همین اعتقاد است ! اما آیا صرف این محق بودن شما را به نتیجه ایده آل می رساند ؟ آیا شما دعوای خود را به نحو صحیح طرح کرده اید ؟ حتما می دانید که روند رسیدگی از طرح دادخواست در دادگاه تا صدور رای و قطعی شدن و صدور اجرائیه مدت مدیدی زمان می برد و در صورتی که دعوی خود را به نحو صحیح طرح نکرده باشید بعد از گذشت سالها ، رای صادره نفعی برای شما نداشته باشد .

هدف از مراجعه اشخاص به دادگستری احقاق حق خود و محکوم شدن طرف مقابل می باشد اما آیا می دانستید چنانچه خواسته شما در دادخواست به نحو صحیح بیان نشده باشد ممکن است بعد از صرف وقت و مدت زمان بسیار ، آنچه در پایان مورد حکم دادگاه قرار بگیرد با آنچه شما در نظر داشتید یک دنیا تفاوت باشد !

اگر موضوع دعاوی ملکی به این روشنی بود که دیگر نیاز به این همه تشکیلات و ابلاغ و کارشناسی و استعلام و دادگاه تجدیدنظر در روند رسیدگی نبود و اساسا دیگر چه نیاز بود دادگاه تجدیدنظر و اجرای احکامی وجود داشته باشد و چه نیاز بود وکیل در جریان رسیدگی به وکالت از یکی از اصحاب دعوا در دادگاه حضور یابد !

متاسفانه این نگاه سهل و ساده انگارانه به موضوع و عدم مراجعه یا دیر مراجعه کردن به وکیل ملکی گاه آنچنان عواقب سنگینی به همراه دارد که باعث می شود آن شخص تمام دارایی خود را از دست بدهد یا دچار خسارتهای زیادی شود و در این مرحله حتی حاضر باشد به وکیل پیشنهاد حق الوکاله ای به میزان نصف ملک را بدهد !

اما شمایی که در حال حاضر این مطلب را مطالعه می کنید به احتمال زیاد به اهمیت مراجعه به وکیل ملکی پی برده اید . شما قصد انجام اقدام حقوقی را داشته و به علت حساسیت موضوع مراجعه و مشورت با وکیل ملکی را در اولویت قرار داده اید . این موضوع نشان دهنده پی بردن شما به پیچیدگی قوانین و دعاوی ملکی است و به همین علت برای کسب بهترین نتیجه به وکیل ملکی مراجعه کرده اید .

حالت دوم آن است که شما احتمالا دچار مشکل ملکی شده و هم اکنون پرونده شما در دادگستری در حین رسیدگی است و بعد از گذشت ماه ها و شاید سالها از روند رسیدگی و عدم پیشرفت پرونده ، چاره را در مراجعه به وکیل ملکی دانستید ( البته اگر تا به اکنون دیر نشده باشد ) و می خواهید از تخصص وکیل ملکی بهره مند شوید و به حق و حقوقتان برسید . هر چند این دیر مراجعه کردن به وکیل ملکی کار را برای وکیل سخت می کند اما در این مرحله از رسیدگی هم شانس موفقیت وجود دارد .

حالت سوم آن است که در نتیجه رسیدگی یا شما محکوم شده اید ( جزئا یا کلا ) یا دعوای شما محکوم به رد شده است و مراجعه به وکیل ملکی را ضروری دانسته اید . در این حالت که بدترین وضعیت ممکن است و درصد بیشتری از مراجعه کنندگان به دفتر وکالت را تشکیل می دهند ، بدترین وضعیت ممکن است و وکیل می بایست با صرف وقت بیشتر به فکر طرح دعوایی باشد که موکل را به حقش برساند .

فرض چهارم آنست که هم اکنون که در حال مطالعه این نوشته هستید ، به فکر طرح دعوا در دادگستری یا اقدام حقوقی جهت رسیدن به حقتان هستید و چون تخصصی در موضوع ندارید می خواهید با مطالعه نوشته های حقوقی و بهره مندی از نوشته های سایت های حقوقی و با کسب دانش مستقلا اقدام به اقدام در دادگستری کنید اما نمی دانید دعاوی ملکی از پیچیده ترین دعاوی هستند که نیازمند مراجعه به وکیل ملکی دارد چرا که در صورت اقدام خودسرانه امکان دارد در دعوا شکست بخورید ، شکستی که قطعا نتیجه آن از دست دادن ملک و میلیون ها تومان است . لازم به ذکر است که طرح دعوا در دادگستری نسبت به یک موضوع ، تنها یکبار امکان پذیر است که به آن اعتبار امر مختومه یا اعتبار امر قضاوت شده می گویند .

هر چند رسیدگی در دادگاهها دارای مراحل بدوی ، واخواهی ، تجدیدنظر و گاهی اوقات فرجام خواهی و در موارد نادری اعاده دادرسی است اما در خاتمه رسیدگی دادگاه و صدور حکم قطعی ، امکان رسیدگی مجدد به آن پرونده امکان پذیر نمی باشد .

بنابراین شما می بایست همانند بازی مرگ و زندگی در دعوایی که طرح می کنید یا علیه شما طرح شده است با تمام امکانات موجود و به همراه وکیل ملکی حاضر شوید چرا که اگر به موضوع را سهل انگارانه نگاه کنید و به وکیل مراجعه نکنید و در دعوا شکست بخورید ، امکان پشیمانی و فرصت مجدد برای طرح مجدد دعوا همان دعوا وجود ندارد .

دپارتمان وکیل ملکی مجموعه وکیل پروندی
وکیل ملکی – با عنایت به اینکه دعاوی ملکی طیف گسترده ای از دعاوی ملکی با مجموعه قوانین و آین نامه های کثیری را شامل می شود ، ادعای تسلط به همه قوانین و انواع دعاوی ملکی ادعایی بس گزاف است و از اینرو در این مجموعه ، با همکاری وکلای دادگستری با سابقه و مجرب و متخصص در انواع دعاوی ثبتی و ملکی به طور کامل انواع تخصص های لازم برای موفقیت در انواع دعاوی ملکی و ثبتی را پوشش داده ایم و همین موضوع درصد موفقیت پرونده های ارجاعی به این مجموعه را بسیار بالا برده است .

وکیل ملکی در دعوای خلع ید
وکیل ملگی در خصوص دعوی خلع ید بیان داشت : دعوای خلع ید دعوایی حقوقی است که به موجب آن مالک مال غیر منقول اعم از خانه ، آپارتمان ، املاک تجاری و اداری ، باغ ، زمین کشاورزی به استناد سند مالکیت خویش رفع تصرف غاصبانه متصرف را از ملک خویش بخواهد . در این دست دعاوی دادگاه با بررسی سند مالکیت مدعی و استعلامات مربوطه حکم به خلع ید متصرف صادر می کند . بنابراین هرگاه ملک شخصی بدون مجوز قانونی در تصرف دیگری باشد ، مالک می بایست خلع ید متصرف ( غاصب ) را از دادگاه درخواست کند .

خلع ید در ملک مشاع توسط وکیل ثبتی
وکیل ملکی در ادامه بیان داشت ، ممکن است دو نفر یا بیشتر به صورت مشاع مالک مغازه یا زمین یا آپارتمان و … باشند و یکی یا چند نفر از مالکین مشاعی بدون اجازه سایر شرکا ملک را متصرف شده و مابقی شرکا نسبت به این موضوع رضایت نداشته باشند . در این صورت سایر شرکا می بایست علیه سایر متصرفین دعوای خلع ید طرح نمایند و با اجرای حکم خلع ید ، هیچ شریکی اجازه تصرف در ملک را ندارد مگر با توافق کلیه شرکا.

وکیل ملکی و دعوای تصرف عدوانی
دعوای تصرف عدوانی عبارت است از : ادعای متصرف سابق مبنی بر اینکه دیگری بدون رضایت او مال غیر منقول را از تصرف وی خارج کرده و اعاده تصرف خود را نسبت به آن مال در خواست می نماید . وکیل ملگی حامد پروندی ادامه داد در تصرف عدوانی حقوقی ،کسی که ادعا دارد ملک به صورت عدوانی از تصرف وی خارج شده است می تواند در دادگاه حقوقی به موجب دادخواست ، رفع تصرف خوانده را درخواست کند و چنانچه دادگاه خواهان را ذیحق تشخیص داد ، خوانده را به رفع تصرف محکوم می کند ( در این مورد دادگاه حقوقی مجاز به صدور رای مبنی بر محکومیت متصرف عدوانی به زندان و جزای نقدی نیست و صرفا خوانده را به رفع تصرف محکوم و در نتیجه ملک در اختیار محکوم له ( در اینجا خواهان ) قرار می گیرد . هر چند متصرف عدوانی دارای سند مالکیت باشد .

https://vakilparvandi.ir/%d9%88%da%a9%db%8c%d9%84-%d9%85%d9%84%da%a9%db%8c-%d9%88-%d9%88-%da%86%d8%b1%d8%a7%db%8c%db%8c-%d9%85%d8%b1%d8%a7%d8%ac%d8%b9%d9%87-%d8%a8%d9%87-%d9%88%da%a9%db%8c%d9%84-%d9%85%d9%84%da%a9%db%8c/

No conversations yet

It's all quiet here. Please check back later.