Aktiviti 2015

17 views
Skip to first unread message

Ahmad Arafat Abdullah

unread,
May 4, 2015, 4:15:14 PM5/4/15
to pcbsd-malaysia, OSDC. my Mailing List
Salam sejahtera kpd semua,

memandangkan mailing list PCBSD ni dah lama senyap eloklah saya hidupkan balik dengan arrange satu meetup minum sembang dan diskusi, terbuka kpd semua peminat OSS..

sapa berminat sila cadangkan tempat dan masa.. TQ



--
$ uname -a
NetBSD  5.0.2 NetBSD 5.0.2 (GENERIC) #0: Sat Feb  6 17:53:27 UTC 2010  bui...@b7.netbsd.org:/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/i386/201002061851Z-obj/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC i386

Umarzuki Mochlis

unread,
May 5, 2015, 3:13:22 AM5/5/15
to osdcm...@googlegroups.com, pcbsd-malaysia
mungkin hujung jun sekitar minggu kedua ramadan sambil2 berbuka.
> --
> ---
>
> To unsubscribe from and detail about this group
> http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
>
> OSDC.my Discussion Group In Facebook
> http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
>
> Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
> MOSC2013 http://www.mosc.my/
> ---
> Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google
> Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
> Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada
> kumpulan, hantarkan e-mel ke osdcmy-list...@googlegroups.com.
> Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke
> osdcm...@googlegroups.com.
> Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
> Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati
> https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CAAmukL5aErygvyhwS920ewYDKr1ZE47nTBwmm8CHembit%2B%3DEOA%40mail.gmail.com.
> Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.

aziman noor

unread,
May 5, 2015, 7:59:43 AM5/5/15
to osdcm...@googlegroups.com
22 mei. lepas opis hour. area yg senang boleh akses, tapi kalo boleh tak mau mamak pelita.

--
---
 
To unsubscribe from and detail about this group http://portal.mosc.my/osdc-my-mailing-list-information
 
OSDC.my Discussion Group In Facebook
http://www.facebook.com/groups/osdcmalaysia/
 
Malaysia Open Source Conference 2013 (MOSCMY)
MOSC2013 http://www.mosc.my/
---
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan topik dalam kumpulan Google Kumpulan "OSDC.my Mailing List".
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke osdcmy-list...@googlegroups.com.
Untuk menyiarkan ke kumpulan ini, hantarkan e-mel ke osdcm...@googlegroups.com.
Lawati kumpulan ini di http://groups.google.com/group/osdcmy-list.
Untuk melihat perbincangan ini di web, lawati https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/CAAmukL5aErygvyhwS920ewYDKr1ZE47nTBwmm8CHembit%2B%3DEOA%40mail.gmail.com.
Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.

Abdul Aziz Mydin Salimuddin

unread,
May 5, 2015, 9:24:04 AM5/5/15
to osdcm...@googlegroups.com

Saya bersetuju dgn brader Aziman, NO mamak pelita hehehee...

Mohamad Imran Ishak

unread,
May 5, 2015, 12:33:48 PM5/5/15
to osdcm...@googlegroups.com
Parking (ingat kat fesbuk ke nak parking2)


Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.



--
Mohamad Imran Ishak

Ahmad Arafat Abdullah

unread,
May 7, 2015, 7:37:32 PM5/7/15
to OSDC. my Mailing List
ermm not in my list lah.. yg penting xbising, tenang sedap nak sembang+selesa dan ada parking yg mudah.. senaraikan kawasan2 pilihan:

klu aku la..

1- Bintang Bistro Equine (24jam) tp klu kwn2 dr KL jauhlah..

2- Old Town White Cofee Kerinchi.. ( transport keliling senang.. wifi laju)

3- lain2..


Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.



--

Ahmad Arafat Abdullah

unread,
May 10, 2015, 11:48:11 PM5/10/15
to OSDC. my Mailing List
Rasanya no2 tu ok.. pernah wat meetup@discussion for BSD team, situ mkn+minum ok, space luas dan ada wifi yg laju gak..


Hidzuan Hashim

unread,
May 26, 2015, 3:52:19 PM5/26/15
to osdcm...@googlegroups.com
Salam

Terbaik. 

Saya menurut perintah dan mengikut majoriti .. :-)

Harisfazillah Jamel

unread,
May 27, 2015, 4:07:05 AM5/27/15
to osdcm...@googlegroups.com
Bila cadang nak buat?


---

Malaysia Open Source Community & Contact Update Profile Form For Year 2015

Please help me by sharing this to your friends. This is an open form,
you can add in your community event you are not the community leader.
I will contact them for more information.

http://goo.gl/forms/VSLoJxBSmP

Archive

http://blog.harisfazillah.info/2015/03/malaysia-open-source-community-contact.html
> https://groups.google.com/d/msgid/osdcmy-list/23BF4660-2BA2-4087-A2A7-C667CD7F49E3%40gmail.com.

aziman noor

unread,
May 27, 2015, 5:27:42 AM5/27/15
to osdcm...@googlegroups.com
Minggu depan, selepas opis hour. Memandangkan cuti sekolah, boleh lepak lama2 sikit, 

Tarikh : 1 2 3 4 5 Jun 2015
Masa : 8.30 - 9.00 (ETA)
Lokasi : sila bagi cadangan

Thanks.

Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan kumpulan "OSDC.my Mailing List" Google Kumpulan.
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke osdcmy-list...@googlegroups.com.
Untuk mengirim kepada kumpulan ini, hantarkan e-mel kepada osdcm...@googlegroups.com.

Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.

Ahmad Arafat Abdullah

unread,
May 27, 2015, 7:34:00 PM5/27/15
to OSDC. my Mailing List
Haris;

Seeloknya sebelum puasa ni... kena cadang tarikh yg sesuai buat semua

2015-05-27 16:06 GMT+08:00 Harisfazillah Jamel <linuxm...@gmail.com>:
Anda menerima mesej ini kerana anda melanggan kumpulan "OSDC.my Mailing List" Google Kumpulan.
Untuk menyahlanggan kumpulan ini dan berhenti menerima e-mel daripada kumpulan, hantarkan e-mel ke osdcmy-list...@googlegroups.com.
Untuk mengirim kepada kumpulan ini, hantarkan e-mel kepada osdcm...@googlegroups.com.

Untuk mendapatkan pilihan lanjut, lawati https://groups.google.com/d/optout.



--
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages