SAJAM SPORTA

29 views
Skip to first unread message

Orijentiring savez Srbije

unread,
Sep 22, 2021, 6:13:56 AMSep 22
to Orijentiring
Poštovani orijentirci,

U periodu od petka, 24. septembra, do nedelje 26. septembra održava se tradicionalni Sajam sporta. Ovoga puta na Adi Ciganliji, na sportskim terenima u blizini kružnog toka.

Lokacija: Ada Soirt

Svečano otvaranje je u petak u 12h, a zamoljeni smo od strane Sportskog saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta da obezbedimo 10-ak sportista u nacionalnim obeležjima. Molimo predstavnike klubova čiji su takmičari učestvovali na međunarodnim takmičenjima da nam pošalju spisak (minimum dvoje) sportista iz kluba koji će učestvovati u otvaranju.
Za školski uzrast obezbedićemo opravdanja.
Spisak dostaviti, do četvrtka, 23. juna do 20h. Takmičari treba u opremi reprezentacije (trenerka i majica) da budu na našem štandu u petak, u11h.

Naravno i svi ostali su dobrodošli da posete naš štand i tako učestvuju u sjajnoj promociji našeg sporta kao i svake godine. Pozivamo i predstavnike klubova koji imaju promo materijale da nam dostave, kako bi delili zainteresovanim učesnicima.

Za sve one koji bi da se oprobaju u našem sportu, obezbedićemo mini trku oko samog prostora sajma, pa je ovo sjajna prilika da dovedete i vaše prijatelje koji su zainteresovani.

Po prognozi biće sunčano! :)

Srdačan pozdrav,

Stevan Roksandić
Generalni sekretar OSS
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages