Международен делегат от IBSA на посещение в България

1 view
Skip to first unread message

Федерация СХЗУ

unread,
Nov 20, 2023, 11:28:47 AM11/20/23
to novinisport

В периода 15-17 ноември 2023 г., „федерация спорт за хора със зрителни увреждания“ бе домакин на  международния делегат  Christoff Eilers, който е представител на  (международната спортна федерация на хората със зрителни увреждания) ibsa. Крис като състезател и делегат, имаше за задача да анализира и оцени условията в страната ни и ФСХЗУ за провеждане на следващото европейско първенство по Шоудаун през 2024 г.

За целта, той се запозна с: господин Васил Долапчиев -председател на ССБ, с екипа на федерацията, както и с представители на хотел „Маринела“, София. В ролята си на делегат и състезател, Christoff имаше възможността обстойно да разгледа залите в хотела и да прецени дали са подходящи за Шоудаун, както и да разгледа стаите на хотела, за да може да направи пълен анализ на условията на страната ни,, чрез който  IBSA да направи своя избор и да реши дали България е подходяща за провеждането на първенството.

В хотел „Маринела“ международният делегат се увери, че той е подходящ и отговаря на международните изисквания за провеждане на такъв значим форум като европейското първенство по Шоудаун.  Хотелът разполага с голям брой зали на един етаж, за да бъде достъпно придвижването на състезателите, както и с просторни функционални стаи, така и с много удобна локация в непосредствена близост до метростанция.

Председателят  на федерацията организира  тренировка на националите ни: Хакан Осман, Бехие Ахмед, Николай Живков, Силвия Чаушева и Теодор Стоянов с Christoff Eilers, който е четвърти в Света.

 

Това съобщение е от националния осведомителен канал за спорт за хора

>>>>>> с  увреждания.

>>>>>>  Отговорността за създаването и адекватното функциониране на

>>>>>>  информационния канал е на федерация „Спорт за хора със зрителни

>>>>>>  увреждания”.

>>>>>>  Администратор: Димитър Димитров

>>>>>> dimit...@gmail.com

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages